Monday, May 25, 2009

geli

tetiba aku tergeli ngan diri sendiri dan dengan template bling-bling fuchsia tuh!

:P

*sigh* kaknon... kaknon....




patutlah sampei ke sudah ko ni lost tak habis2 tau!

udah-udah la tu!

kembalilah ke pangkal jalan.

25 comments:

Marisa said...

betoi la... saya pun nampak bling2 fushia tu tak sherashi dgn knv

Ms Lola said...

YA RABBI, KNV...

knv said...

kahkahkahkahkahkah!!

aku dah bengonggggggg!!!!!

mengucap kaknon..

mengucapppppp.......!

Nur said...

wahhh...sekelip mata ko berubah!!!!!

tp yg ni lbh sejukkkkkk mata memandang..

madamoiselleczar said...

ekau ni....split identity ko nyah? ngehehe :p

MN said...

hmmmm...pulanglah! :D

Fid said...

hak ni ok...buka depan gm idaklah ia suspect kahkahakh

Yan said...

Thank you! thank youu.. oooh.. thank you.. (bunyi macam klimaks je..) kah kah kah..

suealeen said...

I'm changing my blog layout too. So you're not alone!

Zety Zin said...

sejuk mata memandang :)

mast@work said...

saya ingat kak non kena geletek ke apenye.. hahahaha...

anywho, layout ini terlampau menginsafkan aa.. kasi up sikit la kak..

ahaks

m-i-o said...

KNV,
hmm...okay...may i categorize this act as another chapter of the lost series :P

i thought the blink-blink layout was the trick to attract wealth into you life. kahkahkah!

mirah said...

saya suka skin nih..
sejuk je mata. Saya tak pandai nak tukar skin. Harus ku belajar nih..

Erna said...

wahahaha!!! aku jugak terkojut mula2 tuh!! adakah knv ku sudah benar2 menjadi demi moore!!! wallawehhhh!!! bling..bling..:P

Ealyie said...

kak,
ko suda kembali ke pangkal jalankah???? :)
kita pun rasa cm something wrong je ngan bling2 mu ittew... hahahaha...

Mama Adib said...

alhamdullillah, ko dah kembali ke pangkal jalan, sejuk skit mataku memandang *wink*

mamaDhea said...

kak, err, honestly, sya lagik sukak dgn skin bling2 tuh.. hihi.. ampunnnn!

HUda said...

kahkahkah... mmg haru tul la... tapi mmg itu bling2 idak sesuaiiii... hahahaha

knv said...

kahkahkahkah!

haram glamer skin blog aku nih!

baguslah tu kalo menginsafkan korang.

kang kalo malaikat tanya

"sapa yang buat hang insaf wahai manusia?"

hangpa buleh jawab

"skin blog kaknonvogue yang buat saya insaf. bagilah kaknonvogue masuk syurga"

-dari knv yang sudah ke pangkal jalan-

Sayang.Ibu said...

errrr...speechless ku Kak Non.... ;p

rizza said...

ana.. mana satu sebenarnye blog ko ni????
blogspot ke wordpress ??????

Inah said...

senang eden nak baca :)

mommysarah said...

kah3x

dah mcm split identity plak knv nie. haha...

auspicious_me said...

woi...tapi aku suke bling2 ko tuh.seswai ngan tulisan ko yg BERANI tuh.

knv said...

bent,
aku dah tua. hahahahah... :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger