Wednesday, August 19, 2009

one to go!

iye!

mak tengah nervous nih deknons! apakah yang bakal ku goreng nanti? cun aje tarikhnya itu. settlelah kerja2 tertunggak aku sebelum meninggalkan bumi malaysia tercinta ini!

thanks for your blessing, dear God.






19 comments:

Sayang.Ibu said...

kak non...gud luck yer...semoga menjadi PTD yang cekap, bersih dan amanah... cewahhhhh....

NeroEcha said...

Alhamdulilah..selamat pi interview

CY3.5 said...

selamat pergi & pulang.. ngeee..

Fid said...

semoga semuanya lancar

n.i. said...

congrats & good luck babe!

isz_3707 said...

Good luck babe, aku yakin ko musti berjaya (pehal aku plak over-kondifen ni?). Ko goreng diorang garing2!

eZa said...

caya lah kak non. good luck! ;D

Zuhaini said...

good luck ya! brace yourself with current issues.. and the names of the ministers.. ;)

Marisa said...

InsyaAllah... kawan saya kata PTD sgt memerlukan org yg berpengalaman dlm bidang swasta..... Gud luck!

knv said...

all, thanks a lot.

memang nak kena prepare jugak ni. aku dah la sengap sikit hal ehwal current issues gomen ni.

yang aku kenal najib ngan muhyiddin je kot muahhahahahahaha!

:P

knv said...
This comment has been removed by the author.
Myra Abdul Mutalib said...

La minah.. ko nak jadi ptd ke ? Tapi interbiu nya bulan 9... ko kat sini lagi ke ?

Yang ko buat ko pny farewell kat MV Jumaat pasai apa... aku kerja lah ko.... Tapi takpe kita jumpa malam ini... Tata

knv said...

myra, aku nak jadi ptd pasai nak balas dendam kat some people! muahahahahaha!

keji sungguh haku. takpe. i take my revenge slowly.

owh yang MV tu untuk klik2 adik2 tersayang aku kat blog nih.

pasai itulah aku jumpa hang hari nih! jangan tak jadik udah!

knv said...

lupa lak,

aku pegi 12th September. Lakiku pergi dulu.

liadevega said...

knv,
aku pernah apply gak kerja ptd nih dulu...2 kali depa suruh mai amik test aku takpi sebab rasa cam bodo bab2 halehwal negara ni..tapi member aku yg lepas test tu kena buat macam2 benda lagi..kursus la apa la...baru la dpt offer...

good luck to you anyway!

knv said...

ciklia,
memang lagu tu proses depa untuk ptd nih. memula exam. pastu assessment. pastu interview. pass interview baru depa offer.

dah offer tu pulak, kena pi amik Diploma in Public Admin pulak 6 bulan. memang renyah la weh. macam gile aje haku nih!

m-i-o said...

hohoho! gudluck knv:)

akan kunantikan perubahan2 drastik dalam sektor awam. maklumlah, dah berbuih mulut mengutuk. nak jugak memuji sekali-sekala. hahaha!

nelcyndana said...

jadi ptd nanti kak non, jgn lupa posting kengkawan dekat dgn laki memasing. wajibul ghunnah.

zailamohamad said...

Salam Perkenalan,
Zaila da experience interview PTD this year tapi nak wat camno..den xdo rezeki..la ni rasa down sangat2 nak amik exam lagi skali & start all over again..
btw, masa tu Zaila kena tanya sal beza PBT ngan majlis daerah, then tanya sal parlimen..ntok soalan BI lak macamana nak tarik pelancong datang Malaysia ni..yang sengalnyer Zaila boleh blur..aduish..sohih xdapat..
Selalulah layari ptdportal ntok tips & pengalaman mereka2 yang lain
Owh, niat tu nak kn betol..kalo stakat nak balas dendam..huhuhuhu..baik pkir reason lain;p

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger