Friday, September 25, 2009

pasar omputeh





Posted by Picasa

15 comments:

Ms Lola said...

Pasar omputeh macam supermarket kita (eh, malaysia). :P

pekabo kak non!!!!!!!?

knv said...

kabare warassss!! pasar pagi dia sebijik pasar tani kita. sebab jerit2 lelong lelong lagi. cuma kat malaysia jerit jawa kat sini jerit london hahahahha!

yang macam supermarket tu indoor market dia. ikan ngan daging.

mommy2H said...

oh pasar mcm nih takde di jepun..kalau nak suasana gini harus pergi pasar kol5 pagi psar borong!hehe

eZa said...

pasar dorang memang clean kan? pasar basah pon koring yo ;)

mommyluvadmh said...

waa.seronoknya tgk gambar u ni semua..mesti best kan..great experience..

liadevega said...

tudia...capsicum depa besaq buah betik...beli sebiji tahan seminggu kot ana?

Zuhaini said...

wah.. banyaknya variety..

knv said...

nor, mula2 sampai tu pun kami musykil. tak sangka ada pasar lambak camtu. even masa dok brisbane dulu pun takde. terkujat mak!

eza, actually birm not that clean pun. kotor jugak. hampeh gak tgk depan rumah banyak sampah2 terbang. then again rumah kami at lower end punya tempat. bajet cikai! :P

MLA, yea new experience. great ke tidak tu kena tunggu masa nak balik sok hahahahahha!

lia, besaq dan murah. aku meroyan pi pasar depa. semangkuk tu satu pound semua. buah2 murah ya amat. aku hari2 makan grapes. macam makan nasik je hahahah!
(tapi sila jgn convert currency!)

zuhaini, idaklah semeriah malaysia. tapi still not bad considering negara mat salleh.

HUda said...

oi hang dok masak apa ek? musykil gak...habag mai sikit menu harian hehe

mirah said...

wah bestnya k ana..
eceh makan grapes mcm makan nasi tu.. :)

Nur said...

wahhh..bestnyerr!tu wet market ke hypermarket tuh?bersih yg amat..

keep on updating sis..seronok baca ur great experience..

kaezrin said...

lagi update plisss...

Mynie said...

wah, bestnya sekali masuk dpt tengok byk gambar and updates, dgn sekolah yr kids, rumah, car boot, market.. terubat sikit rasa 'bosan' first day masuk kerja lepas raya ;p.. teruskan berkongsi ye, knv. bolehlah saya cuba membayangkan diri berada di sana juga hahaha :)

Marisa said...

wah... kurus la kak non pas ni.. dok makan grape je hari2

m-i-o said...

errr...sudah start program rutin "sehari seorang dh" kah? :P

harussss bikin novel gitu!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger