Sunday, November 8, 2009

London - Malaysia High Commission

Sehari di High Commision dan Malaysia Student Department, London. Pergi buat document stamping.

Hari Selasa, so anak2 aku ponteng sekolah. Since berjanggut dok kat High Commision, maka tak sempat ke mana pun.

Sebelum balik sempat jugak singgah Halal KFC kat London. Batak semacam! :P
Just to share some photos.








5 comments:

mast@work said...

kak non, saya jeles.. titik..

hahahahaa

Mynie said...

rambut twins sudah tak twin :) senang lah nak cam lepas ni hehe..

knv said...

mast, hang pun nak mai sini kan? apa barang nak jeles?

mynie, iye betoi. akak main tarah aje rambut aisyah tu. macam kena gigit tikus je hahahaha. pasal nak save time pepagi takyah buang masa nak ikat rambut sebelum pi school. tiba tang aimie macam malas pulak hahahaha...

MN said...

you guys look like having a good time.
satu hari nanti saya akan ke sana jugak kak non! PASTI!!! :)

knv said...

MN,
i never doubt it for a second!

:D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger