Friday, July 2, 2010

cool, kan?

ni class photos anak2 aku.

cool sungguh kan? terasa nak suggest aje kat malaysia pun shoot gambar camni untuk class photos. barulah ngancam gitu! idaklah hitam putihhhhh memanjang! :P

aku dah order dah print haq besaq. tak sabar tunggu weh! nanti balik malaysia nak frame cantik2 biau semua orang jaki; dengan ucapan... hahahhaha.. ko ado? :P

ok sekian sesi menayang hari ni. :D

p/s: kalau pandai cuba tikam dimana kedudukan anak2 aku. :P






15 comments:

Liyana said...

Cool. Diorang dah lama buat concept ni. I ada gambar masa A-levels kat UK dulu ala2 gini jugak, ada satu formal, satu lagi gambar gila2 termasuk headmistress sekali!
Sekarang gantung kat rumah mak kat kampung :)

m-i-o said...

fuhhhh mengancam betul wat aksi posing2 gini. nanti sy bukak sekolah, buat photo session camni. hahahah! utk kelas renang, semua kena pakai bikini :P

Mynie said...

fun! kalau kat msia, standardnya ialah susun kerusi, bangku, dan duduk bersusun elok2 rapat2.. almaklumlah satu kelas pun dah 40 org..

synn said...

mmg cool and gempaq kak...

Rizza said...

cantik betul gamabr2 gitu...

anak ko dalam gambar
1. #4 berdiri dari kanan (kanan aku lee)
2. #4 berdiri dari kiri
3. #8 duduk dari kanan...
4. #7 berdiri dari kiri

hehheh
gantung jgn tak gantung gambar.. kasik beso2 ye..

Sayang.Ibu said...

WAHWAHHHHHH... mmg cool, saya sbg cikgu pun teruja tengok gambo nih. kalo gambo gaya gini, cikgu pun blh laaa tompang possing.... muahahahhaaaaa

knv said...

liyana,
yep kat sini memang ginilah ropenya bila class photos. best! dulu tak perasan, pastu akak visit rumah sorang member ni pastu tengok gambar anak2 dia, baru la tau. nasib baik sempat jugak dapat sebelum balik msia. :D


mio,
oh tang pakai bikini tu sungguh teruju aii mendengarnyaa! :P


mynie,
ahahahahhaha! ish ish ish sungguh teringat zaman itu hangkut kerusi dari tingkat 3. itu pun dah semangat berkobar-kobar hahahha! :P


synn,
best kan? akak lak yang lebih excited bila tengok hahah!


rizza,
betul betul betull!! pandai hangg! idaklah yang besar sgt aku order. mahal jugak weh. tak daya den nak kali empat hahahahha. yang size medium je :P


intan,
hah nanti hang suggest kat school ye? tunjuk la gambar anak2 akak tu hahahah! :D

rina said...

salam. sangat cool sekali...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

hahahha...i kalau ade anak, pepagi before nak pegi school on the day of the photoshoot i ajar "nanti dok depannnnn skali, pose macam mama buat nie, biar vogue...tkpon pose mermaid baring depan skali...org cakap poyo pon pedulik kannnnn!" mauhahahahaha

knv said...

thanks rina,
memang kewlll gitu hihihihi:P


verde,
aahhahahah! tak leh nak posing sendiri. depa dah arrange dah orang ni posing camni. orang tu posing camtu. memang pro habih macam shooting untuk magazine.

on that day tu memang meriah kat hall depa buat shoot tu. mak2 yang kat tepi2 tu yang excited lelebih hahahha :P

SM@A said...

Salam Sis ...

Cantik lah gambar macam ni.

Takdelah skema sangat.

Nak suggest lah kat cikgu sekolah anak-anak I.

Ms Lola said...

Coooooooool sehhh... mcm iklan United colors of Benetton :P (apsal tah aku terpikir smpi situ)

Anonymous said...

mmmg kewl dan menjakikan!! (ada ke perkataan tu :P)

ada kenangan bawak balik untuk anak2 akak tgk hehe..

haihhh.. saya pon jd excited!


-KS-

knv said...

SM@A,
yep sila suggest kat cikgu2. rasanya depa pun suka jugak kot dapat posing sakan hihihi :P


lola,
yep ada la iras2 tu. tapi benetton lagi meriah la kalernya hahaha.. yang ni banyak merah. :D


ks,
kewl kan? mak dia yang kembang kempis hidung hahahaha.. balik msia sok musti kecewa bila tengok gambar kelas hitam putih biru sahajaaaa :P

MN said...

gila cool!!!! gbr saya masa sekolah dulu??amat selengaaa! tu pun ada org post plak kat FB! rasa macam nak tikam je org tuh!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger