Thursday, July 22, 2010

B.P.


kot ye pun ko nak bagitau member tu dah berisi, dah montel, dah gemuk dan segala mak nenek tu, janganlah bagitau masa hari kawin dia. janganlah masa hari dia nak bersanding dan sepatutnya jadi raja sehari.

bodoh piang lah! tak boleh cari hari lain ke?

tak de kerja lain selain dari nak mematah riukkan hati orang lain?

13 comments:

My_Aqeelah said...

dasar tak sayang mulut la tu.

lailasani said...

aiyoooo.. masa tak sesueiiii langsung.... apo daaa....

Fid said...

aku tak berapa paham laaa

KS said...

haha..
masa mula2 baca tajuk entry ingatkan kak non nak citer pasal blood pressure naik ke hapa..

ghope2nya bodoh piang gitu! i likee! ;)

Along said...

Ingat nak cite hal oil spill ke apa.

Itu kes orang mulut xde insurans. Piang sekali!!

eZa said...

terase pulak diriku yg semakin montel & sedang berisi ini. tetibe... hehehe ;P

cikayu said...

tu namanye mulut longkang...dass sekali.

Anonymous said...

sungguh tak sesuwei

-marisa-

Hanis said...

pengajaran : samaada kita sendiri berusaha untuk bercakap perkara yang baik2x sahaja dan kita didik anak-anak kita supaya bercakap perkara yang baik2x sahaja.InsyaALLAH akan berkuranglah sikap manusia yg seperti diperkatakan.

sz | m.s.s said...

mesti si B.P tu spesis tak sedar diri atau jeles kawan tu kawen..maka dia cuba utk memusnahkan mood bahagia kawan tu... (ihiks..imaginaasi...)

sz | m.s.s said...
This comment has been removed by the author.
Sally said...

kak Non dia bayar insurans mahal tu untuk mulut tu yang dia berani cakap tu..tak pun dia saja jer nak suruh org lempang dia agar mulut dia jadi mulut jolie tu..ekeke:p

Zety Zin said...

apsal dia jaki sangat bagitau masa wedding orang tu pulak?? memang BP betul!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger