Thursday, March 31, 2011

i'm cranky

shit!!

disaat2 ini aku terasa nak mencarut. nak memaki. nak menghamun. nak hempuk kepala orang. nak baling komputer. nak baling meja. kerusi. mangkuk. hayun.

astaghfirullahalazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

aku penat. letih. minggu yang stressful, work-wise. aku jarang sangat boleh marah. biasanya aku accomodating orangnya. i take on people's shit without a grudge. aku layan kebodohan orang lain dengan brilliant sekali. but not today.

i'm so pissed i could have exploded. subhanallah. syukur aku orang islam. kalau tak apa gamaknya yang aku buat sekarang ni. minum todi? pegi kelab dangdut? amik dadah? bunuh orang? ya allah ya allah. membara sungguh dalam jiwa nih.

ok. i need to go sleep. i need sleep.

4 comments:

madamoiselleczar said...

hawatnyaaa kak non sentap sampai lagu tu?
huhuhuhuhu....

Anonymous said...

nyah, i can't tolerate incompetents. nak2 bila dah ajar beribu kali tapi still mangkuks hayunsss. takkan aku nak pi buat kerja semua orang kot.

kowserrrrrrrrrrr!

-knv-

nelcyndana said...

cik ana, sabar je lah, kay. Can I have ur latest email address (bukan sbb nak antar spam etc, it's personal) err... takut pulak nak mintak time2 kak non tgh 'temper'ni. hrp permohonan dipertimbangkan ;-) Mine : nelcyndana@gmail.com

knv said...

nelcy dear,

dah ok dahhhhhh :P takleh laaaa nak naik hangin sekali sekalaaaaaaaaaaaa

ana_miraa@yahoo.com

bring it on! :D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger