Thursday, September 29, 2011

jakun tahap gaban




hahahahah!

aku sukerrrrrrrrrrrr. laki aku pi korsos kat langkawi. entah apsal aku terpanggil tiba-tiba untuk mempunyai pinggan2 comel ittew. ni aku nak habaq, sepanjang hidup 35 tahun ni aku tak pernah pun beli apa2 pun set pinggan mangkuk. dah. aku duduk ngan emak dari sejak kawin sampai la ke sudah. so pada aku buat apa nak beli lagi pinggan mangkuk yang dah sedia berlambak tak pakai2 kat rumah kan.

walaubagaimanapuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn.

aku salahkan umur yang meningkat ni. tetiba macam terasa nak ada set pinggan mangkuk sendiri beli punyer.

maka MMS gambor kat laki aku dok mintak dia carikan kalo ada yang murah2.

maka hasilnyaa....

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

dah sampai pun pinggan2 aku semalam. hins hins hins (aksi hidung kembang kuncup). hahahaha aku dok tenungggg je pinggan2 tu, boleh? sungguh jakun! dan selepas ini aku terus berazam untuk menambah koleksi lagi dan lagi dan lagi.

aku sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :P

11 comments:

niza said...

marbeles...marbeles.....boleh g makan rumah hang ni..:-)))

sisdee said...

eh sama!!! hahahahah mmg sexcited kalau beli ssuatu yang mmg jarang dibeli..seumur kawin nie baru dpt beli sofa smpai nk dok kat sofa pun syg hahahahaah..

lumrah manusia kikiki

knv said...

kihkihkih!

malu lak tua2 excited :P

Ummu Auni said...

cantiknya! corelle ke?

knv said...

aah corelle.

Azlina_yahya said...

aku pun mmg nak rembat beberapa set corelle nie. nak pegi langkawi bulan dobelas nanti.bole ke ko message aku regenya agar aku bule membuat bajet yg tepat kearah tue...hik..hik...

kat kedai mana encik somi beli?

kolau x susah emel aku- azlina_yahya@yahoo.com

tqvm...

TopsyTurvyMum said...

Hahaha...kellas ko kak non!

Haku nak balik bulan satu nanti..taknak tambah koleksi???*kedip2 mata*

m-i-o said...

alamak, kat kedai mak ngah baruuuuu nak masuk item corelle ini - tapi takde design cenggini. kalau ada, buleh aje mak ngah bagi diskaun.

knv said...

bent, kedai laki aku pi tu nama dia LANGKAWI SAGA, pekan kuah. untuk design cherry blossom tu 16pcs set dapat rm299. tapi laki aku kata ada tempat lain lagik murah tapi dia tak sempat nak pi. ko pi carik nanti tau.

ni yang pattern cherry blossom tu:
http://www.corelle.com/index.asp?pageId=61&pId=337



ttm,
buleh dapat murah ka dari sana? kalo dari murah dari 299 sekotak aku nakkkkkk hahahha!



mio,
cecepat masukkan dalam produk list. sellable corelle nih. sebab design comel comel dan affordable. ko bagi diskaun bebanyak sikit nanti akak beli :D

flowerella said...

ok, pinggan mangkuk I suka.. Tapi entry2 you yg lain i suka jugak KNV.. *disclaimer sesiap*

knv said...

hahahaha flowerella,
tiada paksaan dalam suka menyukai! :P

i rasa sebenarnya semua orang pompuan memang suka pinggan mangkuk. antara nak ngaku atau tak je hahahahha!

(tapi kalo koleksi pinggan u, jatuh sekeping harus gugur jantung kan? hahahahah! )

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger