Thursday, November 17, 2011

anugerah




aku nangis masa budak2 ni nyanyi lagu. ya allah syahdunyaaaaaaaa! rasa nak pi peluk sorang2! :(







16 comments:

jedi said...

tahniah...

mereka adalah istimewa

knv said...

mekasih dik. insyaallah. syukur pada allah. :D

cts said...

tahniah :)

hanis said...

tahniah :)

Sonok tgk result anak-anak gini kan..hope anak saya(kakak) pun gitulah juga nanti InsyaAllah.

2 thumbs up utk ibu bapa mereka2x ini.Hebat..hebat...

knv said...

cts, thanks dear. syukur pada allah.


hanis,
ini semua rezeki dari allah. makpak dia tak main peranan sgt pun hihihi malu ngan diri sendiri. :D

MommyCT said...

Tahniah :) mak ayah tumpang happy kan.

Mynie said...

tahniah!
p/s: sejak bila ada kembar ketiga 'ariesha binti anuar' hehe.. (nama dekat2 sgt and masuk pattern)

knv said...

tq mommyct,
happy ya amat. :D


mynie,
yang kembar tu lain pak lain mak hahahha. thanks. alhamdulillah!

Sz said...

tumpang gembira kak!
besttt kembar, 2-2 dapat hadiah! takyah majuk2 eh...

knv said...

mekasih suzie! hahah tak gaduh punnn :D

lin said...

ala ana malu2 plak nak claim credit!! heheh..congrats to kiddos n parents too(your doa and tunjuk ajar tuh kira)

knv said...

lin, sumpah aku tak mo claim credit! :P

macehh macehhh :D

Rizza said...

tahniah!!!!... macam mama dia la.. anak2 bijak pandai ....

knv said...

hahahh za,
ini semua rezeki za oii. alhamdulillah. :D

KS said...

tahniah aisyah dan aimie... tak lupa jugak tahniah buat kak non. :)

knv said...

ks, mekasih deknon. alhamdulillah! :D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger