Thursday, November 3, 2011

feel the power




to those yang sedang berjinak-jinak mahupun hanya berniat untuk mengamalkan solat malam, i highly recommend this book.

it will give you an immediate boost and a sense of refreshment. with a deeper understanding on why we need to emphasis on solat malam.

give it a try. may it gives you strength to wake up in the wee hours untuk berbisik bisik dengan Allah yang Maha Agung. untuk bersama2 para malaikat yang sentiasa berzikir kepada Allah.

it can be the one AND only answer you've been looking for all your life.


9 comments:

Anaa said...

thank knv.. akan carik di shabab nanti insyaALLAH... hope boleh jadi booster, skrang ni asyik fail jer..

knv said...

no prob kak. insyaallah saya doakan juga untuk akak. just need to kick start it. bila dah consistent akan ada damaiii dalam hati.

:D

Anaa said...

selalu fail, sebab hero2 kecik panggil memangil berkali2 satu malam.. tu yang kadang tak daya dahh..huhu

knv said...

takpe kak. pelan2. doa je berterusan moga2 allah bagi kekuatan kat akak. :D

transformed housewife said...

selalu ada keinginan tapi jrg sekali nak melaksanakan.

iqa_zarfan said...

salam kak ana.
i just start off with solat malam. hope boleh istiqamah. the idea comes after reading ur blog. tq :)

knv said...

sis TH,
saya doakan sis! cubalah. akan terasa manisnya. :D


iqa,
m so happy for you. yes akak doakan semoga dapat istiqamah. sikit2 yang berterusan adalah paling afdal. :D

Min Aina Ila Aina said...

Nak cari jugak,taknak buat ga ke kak.hehe.

knv said...

maia,
tak dan nak ber GA GA sekarang hahahha. pi beli online jek. klik klik klik siapp! :D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger