Friday, December 2, 2011

GA Casa Arina


salam sejahtera ke atas kamu. :)

hari ini 7 Muharram 1433 Hijrah. hari jumaat yang penuh baroqah. baru 7 hari kita menyambut tahun baru. tentunya dengan semangat baru dan azam baru. the time is just perfect untuk aku buat give-away untuk pembaca-pembaca Casa Arina. actually aku tertanya2 jugak ramai lagi ke pembaca aku sekarang. al-maklumlah sejak dua menjak meningkat tua ni. blog ni pun agak dah lain haluannya kan. i sincerely hope that it's for the better. for you and for me.

i'll tell you about the prize first.

aku ada dua benda penting ini yang aku sayang dan pegang kuat-kuat. dengan izin allah, ia boleh jadi penyembuh paling mujarab untuk SEMUA masalah dalam kehidupan manusia. sebagaimana dua benda ini berjaya memelihara dan menyelamat aku daripada gelora kehidupan, aku ingin juga berkongsi dengan pembaca-pembaca yang aku hormati dan sayangi sekalian.

but again. i can show you the door. but it is you that have to go trough it.

so here it is.



kedua-dua ini, jika dijadikan amalan harian, will transform your life. duniani dan ukhrawi. please don't take my word for it. you do it. and experience the wonders.

ok back to the GA. everybody can have a try. what you must do:

write an entry titled: I WANT THIS! and insert both images above in your post. and list down 7 POINTS the reason why you want the above prize. and don't forget to leave your link in the comment box.

easy peasy lemon squeezy bak kata anak2 aku. :P

ok peeps. have fun! :D

18 comments:

LeeN said...

salam kak... sebenarnya sejak akhir-akhir ni saya makin suka dengan entry akak yang seolah2 boleh buat saya mencari2 dan menguis2 lagi diri saya. when it comes about blogging, usually i prefer to dig something yg elevate me to the other level... mcm entry2 yg akak buat lately. penuh dgn misi duniawi dan ukhrawi. i hope can be like you too.

saya macam nak masuk GA ni kak sebab seumur blogging saya tak pernah join mana-mana. insyaAllah jika ada waktunya...

thanks for all the reminder kak!

knv said...

salam leen.
thanks for reading. actually blog ni insyaallah salah satu saham akhirat akak. terima kasih kerana dapat manfaat dari apa yang akak tulis.

yes, please take part in the GA. thanks again dik. :D

tinidewi said...

wargh 7 sentences? mana ai nak cekau 7 sentences? cet easy peasy konon. ai dah mula stress :lol:

knv said...

tini, bullet points maaaa...
berapa panjang sentence ko nak karang? hahahahah!

Anonymous said...

Masih baca! Like it!

Marisa

LeeN said...

http://linsharliana.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

huhu!

jedi said...

salam....nanti leh try...heheheh


pape pun bagi saya entry berilmu lebih saya suka untuk baca.

Thanks Kak.

knv said...

thanks marisa! :D


leen, thanks for your entry! you are the first! insyaalah ada rezeki. :D


jedi,
please do so!! and thanks for reading me. ambik yang baik2 sahaja. :D

Min Aina Ila Aina said...

Alhamdulillah, jadi hadiah GA juga buku ni ye. Tapi saya dah beli dah, punya la pulun korek MPH tu, siap kerah 2 orang staf dia tolong cari. Tengok kat komputer memang ada 2 copy je. Dua-dua saya sambar, satu bagi kat Prof saya sempena birthday dia.

Good luck buat yang menyertai GA ni.

Anaa said...

nanti akak fikir on the 7 sentences.. bcoz kebanyakan sebab musabab tu tak terucap dek kata2.. :)

saudah said...

Salam KNV,

Best hadiah!

http://saudah-salleh.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

knv said...

maia,
nak lagi pun boleh hahahah! best kan the book?


k.anaa,
point form pun ok. ringkas dan padat. :D


saudah,
thanks for your effort dik. highly appreciated! semoga allah perkenankan semua permintaanmu. :D

asz said...

salam perkenalan k.knv..saya dah lama jadi silence reader..kali ni terpanggil nak join GA ni sbb hadiah best! :D

http://alazaisy.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

knv said...

asz,
thanks dik! i've commented at your blog! semoga termakbul semua doa dan harapan. salam ukhwah. :D

chilun @ cik pau @ bibimie said...

ermm... ada chance tak ek?
http://hidupcikpau.blogspot.com/2011/12/casa-arina-giveaway.html

knv said...

bibimie, insyaallah ada peluang. thanks for joining ye dik. :D

Min Aina Ila Aina said...

Sejujurnya saya belum sempat baca secara betul-betul. Tapi suami dah baca, dia kata best. sampai stay up malam la dia baca buku tu. Ada la beberapa perubahan kecil tapi drastik dah nampak.

tinidewi said...

uhuk uhuk. ai sudah join.

http://tinidewi.blogspot.com/2011/12/i-want-this.html

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger