Monday, February 25, 2013

apa khabar semua?


dengan nama Allah..
apa khabar korang semua? hahah! ada lagi ke 'korang' semua ni?

wahhh.. macam macam dah berlaku yaaa. korang semua apa khabar? hidup sihat? gembira? sejahtera? so-so? derita? sedih?

that's part of life i guess.

aku sini sihat. masih gagah menjalani saki baki hidup :P

anak2 dah besar-besar. akmal 12 aimie 10 aisyah 10 arina 8. alhamdulillah. bila nak tambah lagi? ada rezeki adaaaa. oh yaa.. suami masih satu.. :P

macam2 dah berlaku dalam hidup ni. antara nak terima atau tidak. goyah atau tegap. jatuh atau bangun.

yang penting. life goes on. satu hari kita akan bertemu Allah yang esa. makin lama makin hampir. aku takut. banyak sangat rasa dosa2 yang tak terhapus.

ya allah.. ampuni kami. jauhi kami dari api neraka dengan rahmatmu. segala kebaikan yang pernah kami lakukan, jadikan ianya penghalang kami dari api neraka.

akhir kata... salam sayang dari aku. untuk korang semua aku doakan yang baik2 sahaja.

peace  no war!! :P

8 comments:

mast azmi said...

kak ana,

saya ada ni.. hehe.. khabar baik.. saya doakan yang baik2 untuk akak n family :)

knv said...

mastttt!!

hahahh good to hear from you sis! bila nak balik msia? all the best!!

cysev3n said...

wow. saya khabar baik. terima kasih kerna bertanya :)

knv said...

yannnnnn!!!

kabare? kabare? hahah so happy to be here again! :D

Min Aina Ila Aina said...

Wah..macam mimpi ada pos akak.
Saya masih di sini, masih student lagi...geng akak dolu2 ramai dah tak aktif blog atas sebab masing-masing...MIO, TTM, KNV..

knv said...

maia.. haha kabare sis? mekasih still here.. ye ye dgr jugak pasal mio n ttm tu..

nanti kita korek depa pi manaa :D

mast azmi said...

kak,

tahun depan kut.. saya doakan akak success.. doakan saya juga ok ;)

knv said...

mast, akak doakan kita semua. semoga berjaya dunia akhirat sis! :)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger