Monday, February 25, 2013

im pursuing this


aku sambung belajar sekarang.. baru lepas satu semester. civil engineering. water resouces.

tiga kelas seminggu. kelas malam 7-10pm. honestly... memang tunggang terbalik hidup aku. anak2 serah kat laki ngan mak ayah.

terima kasih kepada insan2 yang aku sayangi.. yang banyak berkorban untuk membolehkan aku belajar balik. honestly masa mula2 apply tu.. aku kecut perut gila. takut tak terbawak. tapi bila fikir fikir tentang masa depan, maka aku gagahi jugak. terima kasih kat anak2 yang tak banyak songeh. mummy loves u kids.

dan baru dapat result sem lepas. alhamdulillah. rasa berbaloi penat lelah muntah darah semua hihihih.
 
 
 

10 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum Casa,

Tahniah! Selamat Berjuang!

zue

mirah said...

congrates sis. All the best. Sorry to ask, akak sambung master ke phd? wah salutelah buat part-time kelas malam pula tu..

All the best sis! :)
I will start mine August nanti.

Liyana said...

Semoga dipermudahkan. InsyaAllah dengan redha suami & doa parents, things will go well :)

Mynie said...

wah - knv is back on the blog! :) selamat belajar ya knv. eloklah tu, boleh study sama-sama dgn anak-anak. diorg pun boleh contohi hehe.. (tapi saya tanak ya, malas. cakap je pandai haha ;p)

knv said...

waalaikumsalam Zue, thanks so much!! :)


mirah, master dulu.. hihih.. Allah banyak tolong sis. :)


liyana oh you are so right there! aminnn. :)


mynie.. mynie dah pandai.. takyah sambung dah hahaha.. akak ingat nak lecture je dah tua2 nanti. not so keen doing sales anymore. letihhh. all the best to us! :)

Mynie said...

weh mana ada pandai. makin 'tak pandai' dah sekarang ni haha ;p
anyway, love the profile pic. nice!

cysev3n said...

all the best k Ana!

knv said...

mynie, dah tua2 ni priority pun shifted kan... sighhh..

thanks cikyan ulam raja... all the best to us!! :D

Ummu Auni said...

congrats! akak sambung di mana UiTM ke?

anaa said...

Assalamualaikum

Alhamdulillah...bukan senang kan nak sambung belajar...saya memang respect kat mereka yang mampu sambung belajar sambil besarkan anak dan uruskan segala kat rumah..

saya belum mampu lagi..

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger