Saturday, May 9, 2009

fuchsia

Fuchsia is a pinkish red, a very pure color composed of both red and blue wavelengths of light.

and with diamonds,

are simply irresistable!


Apa??

Silauuu??? /blur

Tak dapek den nak nulong haaa...

(sila pakei kontek len!)



Yea,

akak pindah lagi deknons. Sila salahkan jari jemariku yang gatal2 ini. Aku kan easily distracted!


Anyway, welkom back! I lap u ollss!!
/bye

23 comments:

Yan said...

let me be the 1st tukang komen + follower :)

selamat pulang ke pangkuan blogspot.. auwww..

mommysarah said...

yo lah...2nd pun 2nd lah..

huhu...tetiap kali nak baca blog kak non, kenalah pakai rayban. blink blink nooo...

LV (Lyna Vogue) said...

Hoi!
Test speker. Dgr tak???

Teruskan menghantui diriku!!!

Zety Zin said...

Wah sangat striking sekali kalernya. Hihi.

eZa said...

saya udah mampir bukkk! ;)

ar.nie said...

Tak buat house-warming party ker, kak? :p

@Salwa said...

Kak Ana,
sy pun dah pindah tapi pindah umah la
tak lama lagi akn pindah mcm kak ana gak
tgguuuu

mana blog sy takda dlm list.
anyway selamat kembali ke blogger :)

mynie said...

selamat berpindah.. saya pun akan pindah soon hehe :) kebetulan...

Fid said...

KNV...awat blog aku tak da dalam list???sbb tak suka erk??hahahaa

Fid said...

KNV//awat pindah????????????????

Fid said...

mmg color ni tak akan ubah erk?????
Nanti GM aku pakat baca sekali laa

rizza said...

wa.. sungguh berpinau mata aku.. hehhe

knv said...

wehhhh yang takdak dalam list tu bawak2 besabau!

aku ni tengah lenguh nak hapdat semua.

eh fid,
aku takleh hapdet add hang laa... dia kata macam tak recognize the link. apekah?? haruskah aku hantar surat komplen kat blogspot???

yang lelain tu dalam dua tiga hari lagik la yea... :P

Fid said...

apakah??tak recognise????
ohhh harus aku tanya tok2 guru!

Fid said...

knv
apakah url hang guna
aku try
http://yuitsumuni.com
boleh jaaaa

kakahkakah..tak puas ati sungguh aku hahaa....

mamaDhea said...

Kak, gigih sya online pepg bute ni tau.. Sib baik blog sya dh ada dlm list.. Ahaks.. Mmg berbaloi! ;p
awat pindah randah lg? Tak kisah la nk pndh mana pon,janji tak lupa letak link blog sya.. ;)

p/s:awat nk jd follower tegar tak leh ek?

Sayang.Ibu said...

kak.. abih blog lama tu valid lagi ke idak??? aritu masuk blog akk asik x blh jek..huhuuhuu..sangat sedih..skang dah blh..yeayyyy!!!

knv said...

fid,
dah buleh daa.... aku dah bubuh pun.


sya,
tak buleh ke? haaa.. itu memang musykil!!

ciksayang,
blog lama still valid. tapi nak lock dah bila semua orang dah kemari.. ihiks! ... perasan glamer sungguh!

:P

Fid said...

aku sgt happy dgn perkhabaran ini!
hang mmg glemer!!!

mamaDhea said...

kak, lupa nak habaq pg td.. maklum ler, pagi sesgt.. ;P

I loikeeee fuschia.. ;P

Mama Adib said...

Selamat berpindah lagi bebeh

dah abih ke mengemas umh

Sayang.Ibu said...

tak kisah lah kak..janji ku blh terjah blog glam akak nih..kalo nak lock-lock.. jangan lupa duplicatekan kunci kat i yer..ahakkksss...

madamoiselleczar said...

walau pon aku mampir lewat sekali buk...aku tetap mampir ya :p

p/s: hawat rajin pindah beb? nomad ka? ngeeeee..nasib baik ada tinggai alamat..kalu tak..mau lost contact nih! hiks

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger