Tuesday, May 19, 2009

introducing...........

*drum rolling*

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




my best friend!!



HUDA



i'm so proud of you beb!



(walaupun half the time aku tak paham apabenda yang ko buat tuhh! hi hi :P)






so sesapa nak ber'reiki' lepas nih, silalah contact master nurul!!!

beb, bila dah jadik jutawan, jgn lupa member hang nan sorang nih!

:D

15 comments:

MUNIRA said...

off topik jap :)
i pollow u ;) n add u in my list!bley ya?salam kenal eh..

Nur said...

tahniah kak huda!!!

HUda said...

Mekacih...mekacih...ahaks..terharu lak..hihi.... harus contact jgn idak2 yeee hehe..promo...

iza said...

na, ko berjaya meracunku pegi untuk tempat ude...

knv said...

munira,
tenkiu bebeh :P

err.. terperanjat gak tadi. pasal ada jugak member nama munira. ingatkan dia tadi :)

btw i link yours too!


nonie,
ingat lagi ke kak huda? hihihihi...


ude,
patut ko tempek gambau aku sekali masuk mag tu hihihih :P


iza,
pegi laa.. memang syiok. mesti ko tertidur masa buat healing tu. relaxing habisssssssssss!!!

Ummu Auni Afif said...

knv, just read your comment left on my blog. insya Allah akan di'invite' nanti. btw, mmg duk baca blog ni dari dulu, hiburan di pagi hari :D

knv said...

ummi auni,

hiburan? hahahahahah..

that's a first!

thanks for reading!

(dan sila abaikan yang merepekss!)

:P

(and actually i've been following your blog dah lama dah - before you privatised. got to know you from limaunipis :) tapi tak pernah tinggal komen pasal segan. ahakss!! )

HUda said...

na, sori aaa... patut panggil pelakon xtra kan masuk sekali hehe... next time..cehwah hahaha

iza kata nak dtg ni... lai lai...

Ummu Auni Afif said...

ceh, segan2 pula, hihihi, baca blog kak non ni cam best gila! amacam kembang tak hidung tu, kuikuikui. insya Allah, will invite later, mynie pun dah tanya, tapi KIV dulu, kena buat touch up dulu :P

Marisa said...

pemenda sbnnya reiki master ni cik knv? saya macam paham... tp macam tak berapa paham sgt

knv said...

aini,
tak sambung phd ke? aida nak ke UK tu.. bolehlah ikut..hahahahha!


marisa,
reiki tu alternative medicine. mostly using energy method. yang ikut aura-aura tu laa.. :)

syau said...

hello knv.. :)

1) saya adalah makhluk tuhan yang terakhir tahu anda berpindah kesini

2) sekali bila datang jengok.. wah! byk dah updates :)

3) so.. look fwd utk menjenguk2 selalu disini

4) tujelakot

knv said...

hi syau!

1) tidak. anda bukan makhluk tuan yang terakhir :P. makhluk tuhan paling seksi mungkin :P

2) apa nak buat. kata nak jadik blogger tegarrrrrrrrrrr :P

3) iye sila jenguk!

4) actually akak add syau dalam bloglist, tapinya as if blogspot tak boleh detect. so sudahnya your link is at the bottom of the list. tau tak apsal?

Ummu Auni Afif said...

knv, buat masters pun hampir trlingkup, kena relax dulu..hahaha..anyway, jgn sedih2 ok :)

syau said...

kak non v.

1) noted

2) noted hahahah!

3) noted

4) its ok. kat bwh pon takpe. i think maybe bcoz blogspot tak ngam dgn blogdrive kot. wateva lah. as long as u r in my fav list! :)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger