Thursday, May 28, 2009

mari beronggeng

setelah mendapat green light dari en. suamiku,




maka saya dengan 3 orang rakan lain akan beronggeng disini esok.


/XD


check in friday.

check out hari sabtu.



agenda adalah seperti yang dijangka:-



  • berdangdut
  • layan in-house movie
  • ukur pavi
  • makan sampai muntah


dan acara2 keji yang sewaktu dengannya. tidur adalah tidak dibenarkan sama sekali.

/wahaha

26 comments:

rizza said...

waa.. best nye...

HUda said...

muahahahaha... marilah bergoyang...jgn lupa tiger dance hehe...

knv said...

hahahaha..
harus kena best, kalo tak, tak baloi weh!!

Zety Zin said...

syoknya!

Ms Lola said...

Perghhhhh

knv said...

korang,
ini aje masa mak nak ronggeng cam zaman glam dolu2..

kahkahkahkah! terasa macam kacang hantu la pulak!

:P

eZa said...

ade tarian poco-poco x nih? ehehhe happy ronggeng! :D

MN said...

oh bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

tapi takleh tido??? jadi burung hantu la jawabnya :P

Mama Adib said...

wah bestnya...

hari wanita sedunia kah??

mamaDhea said...

takleh tido? ekekeke.. siaplah esok pagi2nye masing2 mata cam beruang panda.. ahahaha

mamaDhea said...
This comment has been removed by the author.
knv said...

iye, poco-poco, dangdut, rock kangkang, semua ada. hahahah!

hahahahha iyelah tu takleh tido! rasa2nya by 12 midnite dah tebongkang semuanya!

CY3.5 said...

layan midnite!! kalau ada hindustan lagi best.. confirm sampai 3 pagi baru abis :P

/ni kat mana ni? kat area Pavi ada istana.. ada crowne plaza.. ada, er.. apa2 je lah!

CY3.5 said...

sila abaikan PS saya.. dah dapat tangkap tempatnya :P

n.i. said...

marvellous!!!! i pun tgh plan dengan my girlfriends utk beronggeng... tapi bukan sekadar di hotel di KL tapi nun di tepian pantai nan indah hahhahaha tapi x tau lagi kat mana hehehehe

knv said...

waahhh... yan, hang telek dalam air ke tu?

:P

mid nite? takyah buang duit. kita bawak dvd player dari rumah terus hahahahah!



n.i.
wah wah wah! tepi pantai lagi vogue gitu! takpe.. takpe... sekali sekali de-stress!

:P

::Umi Sufira:: said...

Saya dah lama tak beronggeng begini....tringinnya...;p

auspicious_me said...

woi...selamat. enjoy!!!

Fid said...

keji tak kalau aku kata aku dah 'tak de nafsu' nak buat apa yg knv nak buat ni??over??

Marisa said...

boleh la rasa mcm demi moore kejap ye......

Ummu Auni Afif said...

amboi! i jealous!!

knv said...

US,
akak ni pun first time overnight. selama ni ronggeng biasa2 je!
:P

bent,
aku gi ngan ude, munira ngan naddy. ko ingat lagi tak dema2 nih?


fid,
haaa... ada sorang member baik aku pun tak hadap benda2 lagu nih. lagi suka lepak kat rumah ngan family. hahahahaha... KEJI is in the eyes of the beholder!!

:P


marisa,
oh tetap tidak boleh merasa seperti demi moore. pasal dia teramat kaya. dan kami teramat kayap!

:P


aini,
toksah jeles. ini aktiviti keji jugak nih! hahahahah!

kaezrin said...

i like..i like...

Erna said...

perghh!!! mantop!

coachsha said...

adoi kaknonvogue..(pandai hang pilih nama na..)

waduh! enjoy buat acara2 keji sambil makan keju ya..

salute to pak non vogue kerana sporting.

knv said...

kaezrin,
erna,
coach,

hehehehehe....

5 tahun sekali punya aktiviti...

haruslah diguna pakai segala kemudahan yang ada!

:P

btw, kitaorang tapau sate samuri. hahahaha! cheapskate!!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger