Monday, May 18, 2009

the vain me

adalah dengan ini saya ingin mereportkan bahawasanya:-

I'm on crash diet!

*keluhan*

lagi berapa nak turun?

aaa... adalah dalam 20-30 kilo lagi kot!

/no



aku benci (tapi suka!) pompuan nih!

she's 46!! tapinya telah dikabarkan mempunyai fit-and-fab of a 25 years old!

dan aku pulak,

i'm 33. and having the fat-and-slob of a 53 years old!

sadisnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!











i know. i know.

menempek gambar sahaja adalah tidak membantu.


adalah dikabarkan juga:-

Demi Moore reportedly spends "six figures" on her exercise regime annually.


acik demi,
apa kata bagi kat aku sikit budget hang tuh!


:P


19 comments:

knv said...
This comment has been removed by the author.
Yan said...

apa kes? apa kes? letih tau dari pagi try.. tp sbb kedekut kredit, tu yg tak SMS :P

bib said...

start lah balik ko nye HL tu :P

m-i-o said...

apa? she's 46?! fuhhh...

menempek gambar sgt membantu - bak kata si robin sharma :P
membantu dari segi memberikan kita fokus dan gambaran dalam minda apa yg ingin kita capai. oleh itu menempek gambar demi moore yg selim melim adalah langkah yg berkesan!

m-i-o said...

apa? she's 46?! fuhhh...

menempek gambar sgt membantu - bak kata si robin sharma :P
membantu dari segi memberikan kita fokus dan gambaran dalam minda apa yg ingin kita capai. oleh itu menempek gambar demi moore yg selim melim adalah langkah yg berkesan!

Nur said...

owh..
whatttt???six figures??biaq betul??
the price u hv to pay for being glamourous...

nampaknya org yg kedekut cam sy mmg x kurus2 laa kaedahnya...

madamoiselleczar said...

pergh...jeles giler aku mcm nih!
huhuhu....ko tunggu lah aku lepas berpantang beranak yg ke-3 ni beb....akan ku `pasang' body blk nyah...tp kena overhaul dulu laaaa :p

knv said...

aku kan,

tak terkomen tau!

telan air liur ajelah tengok badan makcik sorang nih!


madam,
sebelum hang, aku dulu!! :P

knv said...

yan,
tak tau apa kes! mengong!

bib,
hahahaha.. tengok2lah!

m-io,
nampak gayanya kena print out tepek kat satu opis kahkahakhak!

nonie,
itu bukan alasannya! cewahhhh! :P

rizza said...

wei.. awat aku tak leh nak komen2 dari mula2 ko post entry yg ni.. lotih oooi...

hehheh 46??? waaa...

knv said...

weii za,

dah buleh tu pun kan? hihihhi..

biasalah blog aku ni ikut tuan dia.

tuan weng, dia pun weng!

:P

auspicious_me said...
This comment has been removed by the author.
auspicious_me said...

knv

baru malam bule dapat komen setelah usaha gagal untuk komen sejak pagi.

sure or not? need to loose another 20-30kg?

aku pulak ada mesalah lain. need to gain another 10 more kilos. aku rasa makin tua aku makin kurus la.wish i can be like u.aku rasa ku dah mentekedarah amat banyak.tp 'buang' pun banyak gak? abih camne?

mommysarah said...

20-30kg??? ngee...tu bukan tahap crash diet lagik dah. mokcik demi tu blehlah, ada duit longgok2. ehh..bukankah duit bleh beli kebahagiaan & kecantikan.

hahaha..kalo saya ada 6 figure dlm bank, gumuk pun gumuk arr...janji cukup harta, tader hutang, makan sedap2 sampai dpt diabetis. keh3x!!!

knv said...

bent,

haaa.. meh jumpa aku. aku sedekah je lelemak aku ni barang 10kg FOC kat ngko!

kahkahkah! sadis wehh!!!


MS,
pasal 20-30 kg la nak kena crash diet. kalau diet biasa je lambat bebenau kang. mau makan 10 tahun!

:P

Marisa said...

saya sungguh jeles jika knv lg kurus dr saya! maka.... saya juga harus diet!

knv said...

marisa,
keji tau jeles2 nih! :P

akak bukannya nak kurus sesangat. asal dapat macam demi moore udah laa..

kahkahkahkahkah!!

HUda said...

aku cam nak pengsan tgk gambar2 ni huh... tension gileeee

noor asyikin said...

mak oi...kak jgn crash diet..kang pengsan ...

ha?demi tu 46?mat salleh biasa ler tu...bersenam separuh mati..kin ni aerobik pun malasssss...(aku ler tu)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger