Sunday, June 21, 2009

have u ever done this?

you were asked by a person to do her a favor.

it involved spending a considerable amount of time browsing through the internet and then swiping your very own credit card to purchase that thing on her behalf.

you agreed to do it out of good will, of coure she's going to pay you back later.

after the transaction, apparently you handed her the bill.

nearly one month later, she handed you the envelope through somebodyelse's hand. and when you counted on the cash, the amount is NOT sufficient! not as per the bill!

yes.

i'm so pissed right now.

.
.
.
.
.
.

(bak kata MN, memang c*la*ak!!)
:P

14 comments:

rizza said...

tu nama nye org yg tak guna...
dah mintak tolong.. awat tak bersemuka bayar balik ..ni idak melalui org lain.. dan jumlah tak cukup... tu jenis ..hampas.. cisss...

MN said...

di kalangan kawan2 ada la jugak yg mendahulukan CC sendiri untuk swipe (lepas makan ramai2) then kitorang akan bayar balik ke dia (exact to the very last cents)...

but in your case, c*lakak betui orang yg begitu kak non!
hishhh..tak malu ke????

knv said...

rizza.
aku maleh nak bersemuka. pasal ada bau2 stokin. kang ada lak hati2 yang terguris dengan kelaseran terlampau!

:p


mn,
cilakak is the word! oh hang sungguh mengerti hati mak!

:P

Nur said...

x yah tlg da org camni..ni namanya kawan mkn kawan... (eh..ke sedara mkn sedara?)

member noni pun ada yg pinjam duit..nasib baik bg yg termampu jer..pasal lps tu hampeh dia hilangkan diri..tukau tempat keje pun x bgtau!tau pun sbb ada anak sedara bgtau..

pastu contact lg nk pinjam duit..ingat kita ni cop duit ka?mmg ci**kak!!!

knv said...

oh nonie,
mak akak dulu baik jadi penjamin anak sedara. lepas tu lesap entah kemana and my mom ended up paying all the outstanding debts!

memang hantu betul mamat tu. aku sumpah sampai sekarang!!

CY3.5 said...

i selalu jugak la buat keje ni.. tolong beli tiket flight mostly.. tapi selalunya org tu bayar lebih plak.. ha ha ha.. nak pulang takmo..

teruskan menyumpah.. heeee

Zuhaini said...

mak ai.. sabar je lah! :(

HUda said...

err..izinkan aku pi sekeh sikit kepala dia tu!!

n.i. said...

sabar ajelah...

Fid said...

aku nak sekeh juga sapa?sapa??

knv said...

cy,
bayar lebih gua no hal :P kesimpulannya saya masih tak puas hati!

zuhaini,
memang sabar. bengang aje!
:)

ude,
entahlah. inginku sekeh namun tangan tak sampai!
ceewahhhh!!

:P

MN said...

have you confronted her?

knv said...

mn,
no i will not do that.

malas nak menangguk di ayer keroh.

ce ce ce wahhhhhhhh...!!

:P

Mama Adib said...

sabar jo laa. lain kali jgn d tolong org sebegituk.. huh

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger