Monday, June 29, 2009

TRANSFORMERS!

ROBOTS IN THE SKY! TRANSFORMERS...!

(sila nyanyi lagu tema!)


gambau courtesy http://blog.80millionmoviesfree.com/wp-content/uploads/2009/05/transformers-revenge-of-the-fallen.jpg


(dan sila abaikan megan fox yang seksa tuh)


yea, kami 6 bunduts telah pergi menonton movie ni Ahad lepas (early bird tickets rm7 sorang). full house ko! jakun semacam nak tengok transformer. :P

anyway, tak perlulah dihebahkan lagi betapa. vedevass dan bedebah cerita ni. two thumbs up la kan.

so sesapa yang suka adrenaline-pumping movies, sila tonton!

later peeps!

:D

7 comments:

Zuhaini said...

tengok di mana..? early bird lagi tu! :)

MN said...

jangankan lelaki, mak yang pompuan ni pun terpkau kejap tengok gambar si megan tuh!
adoiiii...nak kena puasa mata nih!

::Umi Sufira:: said...

Ni yang laki eden dok sebuk ajak pi yengok nih!;P

Ummu Auni Afif said...

ingatkan gambar megan fox tu ada org modify sebab seksa sgt melihatnya :P

tapi kan transformers 1 pun tak tengok lagi, HAHAHA

CY3.5 said...

dah senyum2, kenyit2 pun tak dapat jugak nak pi tengok wayang bawak budak2.. si dia kata karang bising je wayang tu dengan sora anak2 kitorang :P

knv said...

Z,
kat jusco bukit raja. takde la early sgt pungg.. 10.30am punya show. asal murah, belasah ajelah! kata 6 orang punya cost hahahaha!


MN,
harus nyah. naik tersedak tengok minah seksa tuh! :P

aini,
takdan modify. memang seksa semula jadik! alaa... tak tengok pun takpe. ni movie habihkan boreh. tapi boreh yang mahal la kan? hahahahahahah! bukan apa, tertegun dengan graphic yang melampaui batas!


yan,
memang la tu! akak ni pun ha sibuk mengepung bebudak. tiga yang kecik tu mana nak pandang cite ganas2 robot2 nih. kalu cinderella ke snow white ke buleh la layan. nasib baik arina tido nak masuk second half tu. amannnnnnn sikit mak! :P


US,
eh terbalik la kita. akak yang sibuk ajak husband! :P

NeroEcha said...

Aku pun dah tgk kelmarin mmg best cuma tang part tgh tu boring skt..gan baby sekali aku angkut..kihkihkihkih

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger