Friday, July 24, 2009

aku yang keji

kahkahkahkah!!

huhu nak tanye samting la pade sr2 ni huhu ade beze ke m41 n n41 huhu lagi kompius ni. n tangga gaji for m41 n n41 lain2 ke huhu n ade lagi tak abis ptd ni just kontrak ke permenent sbb surat kat umah tak sempat nak bukak lagi


berapa banyak huhu daaaa....!!!



11 comments:

mamanoa said...

beb..beza 'n' dgn 'm' tu aku xsure sgt..selalunyer 'm' tu tuk budak2 ptd,tp 41 tu samer jer tangga gaji except for dokto la..sbb kalu dokto UD41 tgga gaji diorg P1T6,aku ni L41 sebab legal kan...TANGGA GAJI AKU START P1T1

knv said...

oh ye ke gitu? maknanya semua 41 dapat gaji sama je tak kira m, n, l, etc ke?

oh hang lawyer gomen la yea? wahhhh terkesima mak!

:PP

mommysarah said...

kak non jahat. anggaplah masa sebut "huhu" tue si penyoal tu tengah tersipu².

err...ni bukak kak non kan yang tanya??? esei "sebab saya memang vogue" dah siap ke blom? kekekeke

knv said...

tersipu-sipu?? macam sipu(t)? kahkahkahkahkahkah!

sorry yang. mak memang kejiii...

oh dah sah bukan akak yang tanya. nehi! nehi!

owh belum masanya lagi nak keluarkan surat tu. nanti keluar kang ada yang kena pelempang dua tiga dass. hahahaha!

ni kira macam nak buat surat pi hantar kat fadzillah kamsah dulu tu hahahha!

mamaDhea said...

kahkahkah.. knv mmg tau.. kejik! :P

knv said...

sya,
yea, keji dan kejam!! kahkahkahkah!

Zety Zin said...

err... menjawab soalan sedara/i huhu itu, bukan semua gaji gred 41 tu sama.

macam saya start dengan p1t8. kalau m41 saya tak sure la berapa.

oh n41 tu untuk kerja bahagia pentadbiran. kalau kat sini n41 tu penolong pendaftar.

eZa said...

lain skim tuh kaknon ;)

jom pi exam ptd lagik?! hehehe :)

knv said...

ZZ,
mekasih atas penerangan. semoga akak huhu berpuas hati hahahahaha! betul tangga gaji memang tak sama kan. tengok web spa pun ada tulis kat situ.


eza,
not now la. tapi kalu depa panggil next year pegi jugak kot hahahaha.. macam takde kerja aje pegi exam berkali2 nih! ☺

Ms Lola said...

Ini boleh bukak citer "Huhu Haha Anon" :P

knv said...

huhuhuhuhuhu...!

kahkahkah! mak tak sesuai ber 'huhuhaha' ni!!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger