Saturday, July 25, 2009

saturday yang keje!

bosan gile hari sabtu keje!!

terasa ter'puruk' seperti kucin ini


(image from google)

b.o.s.a.n!!



13 comments:

Nur said...

u are not alone...
(sila baca dgn nada lg MJ!)

Mama Adib said...

u r not olone..........


chop hang memang keja sabtu ke weeeh ingatkan aku jer keja sabtu huh

mommysarah said...

keje sabtu sangat tak best. lepas nie hari2 lah kak non cuti. syiokkk

mommysarah said...

ehhh...chop2...

kalau baca blog kak non malam2, seram giler. mcm ada org tengok jek. padahal mata tue yang dok terkelip2. saiko hokeh

Marisa said...

hikhik... saya bgn kol 9 ari ni!

knv said...

nonie pun sama?? memang haprak kompeni kita ni kan?


MA,
actually alternate saturdays. itu pun masih bohsan jugak! :P


MS,
itu masih tak sure syiok ke idak! ish harus syiok! harus syiok!!

macam2 la ko ni saiko la apa la. abaikan aje bulu mata akak yang lentik bedebah tu. tak dengar suara sekali ke? sayup sayup aje panggei "mommy sarahhhhhhh... mommy sarahhhhhh...."

kahkahkahkahkah! harus ko tak bukak dah blog akak memalam kan?

:PP

knv said...

marisa,
ok la tu kul 9. jng kul 7 petang sudahhh!!! :PP

suhainini said...

setengah hari saja ka knv?tak p[a nak balik dh..hehe..

mamaDhea said...

sya arini patut ada training, tp takpi pon.. ahahaha.. alasan, ada kelas.. buleh? :P

penat orientasi semlm pon tak habis lagik..

MN said...

takpe kak non...imagine yourself a few months from now...nun jauh di sana! :)

Ms Lola said...

Apa maksud terpuruk, Kak Non...

Oh, td mak karaoke ngan anak mak nyanyi lagu puruk tu. Buroks!

Fid said...

kanda..hang mmg tau!
aku dok intip blog hang kat henpon nak komen aku tak reti guna henpon...aci?

knv said...

suhai,
1/2 day je. dah datang balik dah pun! hahahaha!


sya,
sambung degree ke master ni? tabik akak kat hang!


MN,
itu still takleh imagine! :PP


ML,
baru nak tanya hang. apakejadah terpuruk tu? eh lagu tu memang berhantu lah!


fid,
so ni komen guna henpon ke idak? :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger