Monday, July 27, 2009

sydney 2008

aku baru je jumpa gambau ni.

makanan ni di satu restoren melayu di tengah2 pekan sydney.

mak sukak!

macam2 ada deknon! walaupun hanya seminggu dok sana tetap jugak mengada2 nak carik kedai jual nasi ngan sate! hahahahaha... kata perut non-salleh!

restoren ini adalah dimendkan oleh student2 melayu kat sana. best je aku tengok budak2 muda ni. study lagi. buat part time lagi. harus kaya pengalaman dek oii!!

harus anak2 aku sok kena pi oversea jugak! (nanti bawak mama dok sana juga okeh?)





siap ada teh tarik tak tahan tuuuuuuu!!!

oh yea, untuk info, ni masa melawat longkang-longkang kat sydney pulak. ada jugak pekdah akak inspector longkang!! international you! :P




9 comments:

Ummu Auni Afif said...

wah inspektor longkang baru balik sydney kah? syok syok!

knv said...

aini,
ni tahun lepassss daaaaa!!! baru jumpa gambau!

::Umi Sufira:: said...

iyerlah kak Non! international sungguh! dapat gak sampai aussie..mak bila zaman ntah...

MN said...

perghhhh...gebunya sate2 tu!!! nyum nyum...

Nur said...

alamakk..lapo la pulok tgk sate tu!

mirah said...

saya dok terfikirlah kan, berapa gamaknya harga semua makanan tu? :)

knv said...

US,
akak dulu study aussie gak. idak la batak bebenau kahkahkahkahkah! :P


MN,
memang sedap. kalah samuri! (pasal jauh beb kahkahkah!)


noni,
hah kang beli kat pasar malam. ngidam akak tak tanggung tawww!


mirah,
if you are earning aussie dollar, idaklah mahalllll... dalam 50 hengget je gitu!

rizza said...

ana.. aku tak suka pi sydney.. hehhe pi canberra best!!!.. tgh2 bandar best2 makanan halal yg kami jumpa.. hehhe

knv said...

rizza,
ko tau aku tak pernah pi canberra!!! pass through dalam bas aje kot hahahaha!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger