Tuesday, August 18, 2009

my beautiful babies

oh aku terjumpa gambar aimie n aisyah yang ni. ni masa depa 4 tahun. ya allah comelnya anak2 haku. kahkahkahkah!

yea, saya poyo. apsal? tak puas hati? hahahahahah!

to aimie n aisyah,

i know you are growing up to be beautiful ladies inside out! but please don't be a heart breaker like you mom used to!

itu aje pesan mama.

kahkahkahkahkahkah! :P









24 comments:

::Umi Sufira:: said...

Yer...comel amat! rambut lurus u dua2....kawaii!!:)Rasa sayu tak bila tengok anak2 makin membesar?

mamaDhea said...

ahaks.. pesanan ringkas tp padat dan ketat! erk, apekah? :P

best ek kak dpt kembar.. teringin nih nak dpt kembar.. :D

suhainini said...

sangat comel anak2 akak...Mesti vouge mcm akak jugak:)

Fid said...

anak mu mmg cun......

Leeds Al-Malique said...

comel.nak kembar jugak.

MN said...

kah kah kah..pesanan mak kpd anak2 daranya yg mak tak tahan tuh!!!

Topsy-Turvy Mum said...

cumilnyerr anak2 dara kak non...
cop sorang boleh? ekeke

pesanan kau k nonnn...curlasttt!!

Ummu Auni Afif said...

ni gambar bila ni?

auw, sweetnyaaaa...macam auni & afif :D (haha, nyempat tu))

Mama Adib said...

beb

pesanan tu akan d sebutkah bila diaorg teenagers kelak kah kah kah

knv said...

US, ha'a rambut depa memang lurus. oh sayu toksah cakap la. arina pun dah besar panjang now ni. *sigh* i missed by babies! sob!

sya, pesanan tu harus ringkas dan padat. supaya cepat ingat hahahahahah! buleh je dapat kembar. amik ubat fertility.

suhai, vogue tu mak depa aje! kahkahkahkah taknak kalah tuu!!

fid, mekasih. ikut ayah depa kot. pasal aku tak cung pung hahahah!

leeds, buleh. insyaallah. :)

MN, bukan apa. kesian kat mamat2 yang menaruh hati kat depa sok! kahkahkahkahkah! kang ada lak kisah mamat A to Z kang! sapa susah? mereka dan keluarga mereka jugak! :P

TTM, harus kelass nyah! kang jadik boya kang mak tak jamin! :P

aini,
gambau masa depa 4 tahun. la ni dah 6 tahun. eh afif kan lelaki? awat sama lak? hahahahaha!

MA,
oh akan aku sebut jugak bila depa besau sok. harus nyah! aku tak rela depa ikut jejak langkah aku! hahahaha!

mommyluvadmh said...

BEstnya ada anak kembar...

knv said...

MLA,
now ni best la kot. tapi masa bersalin tu tak best! hahahaha!

liadevega said...

aku selalu teringin nak anak kembar bila tgk anak org lain....tp bila memikirkan realiti nak menjaga 2 org budak yg keriau serentak tu...ehemmm...takpelah...bglah anak2 kembar itu kpd ibu2 yg lebih penyabar dr aku...hehe

knv said...

ciklia,
ni bukan pilihan weh! hahahahah! aku yakin kalo hang terpilih untuk dapat kembaq pun, harus tahap kesabaran hang menggunung tinggi. kot tak dah lama kena dera dah anak2 hang hahahah!

eh btw, kembar aku tak seiras. dua uri. so perangai tak sama. sorang nangis sorang gelak. so aku syukur banyak kat situ. yang keriau dua2 tu kalo yang seiras kot. deman sorang, yang sorang demam jugak. yang itu harus letih!

Zety Zin said...

memang comel! siap bawak henbeg gitu.

haih saya ni pun bila tengok muka anak2 selalu kata, cepatnya anak2 dah besar. padahal umur memasing baru je dua & satu tahun. haha.

Erna said...

alalala tomeinya!! tahun depan dah darjah satu kan?
Aku pening nak nganto damia sekolah mana nih..hmmmm
hang takyah riso dah, sek tip top kat sinun!

mast@work said...

pesanan hebat dari seorang ibu vogue la kak non

harap2 lepas ni saya lekat kembar balik.. dah miss sekali rasa juga..

knv said...

zety, budak2 memang cepat aje besaunya! sabor ajelah!

erna, tak cuba apply integrasi ke? bagus gak tak yah nak transit2 sana sini. tapi yang dekat ngan hang haruslah BJ aje dak?


mast, sungguh ka? insyaallah ada rezeki tu adalah. :)

Myra Abdul Mutalib said...

Kawan aku ada anak kembaq laki... Saja lah kalau hang mau tau.. Manalah tau kan... kah kah...

And yes they are very adorablenya...

Myra Abdul Mutalib said...

Kawan aku ada anak kembaq laki... Saja lah kalau hang mau tau.. Manalah tau kan... kah kah...

And yes they are very adorablenya...

CY3.5 said...

k Ana,
takpe.. jadik buaya sekali je.. best man wins.. kan best tu.. heee..

knv said...

myra,
hoh tak mau aku! nanti kang aku tersilap panggei menantu lak hahahaha!

yan, shhh! jgn kasi tau laki akak! tak sesuwei!! :P

m-i-o said...

err, sy mintak izin save gambor kembar berdua ni ya. nak print besar2 macam poster - lekat kt dinding bilik anak teruna (dan anak2 teruna in future), beserta slogan,

BEWARE OF THESE GIRLS. They (c)ROCKS!

muahahahahaha :P

knv said...

mio, itu namanya perlakuan tak de pekdah. sila toksah buat. tapi memang harus beware laaa... hahahahaha!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger