Monday, August 17, 2009

sekolah anak2ku...

kalu takdak aral melintang!

oh aku lak yang excited untuk depa!






15 comments:

Ms Lola said...

Perghh... itu gmbr2 binatang tu apa? Rumah sukan ke? Kalau ya, macam HOGWARTS siotttttt

knv said...

oh depa memang ada icon2 gitu. saje la buat gempak kot hahahahah! tapi yang mak suka depa ni dah 100 tahun punya sekolah. kengkonon ala2 establish la gitu haha!

tapi yang penting dari arina 4 tahun ke abang 8 tahun semua depa terima. mak sukeeee!! tak penat haku nak menghantar kulu kilir kalo sekolah lain2!

chilun @ cik pau @ bibimie said...

ahakss... best laa sis.. all the best for u n family. jgn lupa kengkawan kat sini yer :)

knv said...

pau,
kalo tak best kena jadikkan best jugak hahahahah! ish kengkawan tak harus dilupakan! kang ngan sapa lak nak mempoyokan diri?

hahahahah! :P

CY3.5 said...

mmg confirm la bley jadi Demi.. anak² kat sekolah.. mak kat umah exercise manjang.. heeee..

knv said...

haaa.. yan! itu yang tak sure buleh buat tu!!! hish sesak napas kalo ingat!

dulu pi aussie jadi debab semacam je. ni kalo pi uk debab jugak ke? oh tidakkkkkkkkkkkkkk!!! dah takdak ruang nak mendebabkan dirik!

Nur said...

wah..cam best jer!confirm satu anjakan paradigm utk diaorg!

all the best!

knv said...

nonie, bukan sahaja untuk mereka, tetapinya untuk mak mereka jugak! hahahaha! thanks sis!

:)

rizza said...

amboi.. best nye.. apa lagik.. balik msia tahun depan mesti jadik macam demi mooree.. tak mau chips moree... hehhe

::Umi Sufira:: said...

perghh cayalah Kak Non! Balik Mesia mesti berhabuk english depa!:)

mirah said...

bestnya. Eh mesti mak lagi excited dari anak ni kan. Dah confirm tarikh depart ke k ana?

Myra Abdul Mutalib said...

Nampak best ! Anak2 hang balik satgi berabuk speaking London... he he

knv said...

rizza,
insyaallah bukan chips more! hahahaha!

US, jgn depa betoikan english akak pulak, sudah! :P

mirah, confirm dah. :P mak dia lebih pada cuak dari excited hahahaha!

myra,
tak taulah actually best ke idak. pasai yang ni dekat ngan rumah dan uni laki aku. recommended by family2 yang la ni dok sana. insyaallah selamaaatttt! :P

MN said...

kak non!!! bertuahnya anak2 kak non...
saya sampai la ni tak pernah jejak bumi obersea (utk belajar)... :(

knv said...

MN, oh masih banyak peluang lagi for you and family. you guys are still young!!

dream. plan. achieve.

you know. 'The Secret' stuff.

:)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger