Friday, August 14, 2009

chocolaty!!!

Cik Rizza Ulam Pegaga, gigih aku menggoogle untuk mempersembahkan entry ni untuk hang! Aku doakan semoga hang maju jaya dalam bidang penternakkan kek and cookies ini!


1. Kek Coklat kegemaran anda?
Asal sedap aku on aje!



2. Kek Coklat jenis apa yang anda minat?
Densed and moist



3. Biskut Coklat kegemaran anda?
Chipsmore punya texture, tapi less manis.




4. Coklat bagaimana yang anda suka?
Yang ber'fruity'. Raisins la mostly. Yang nutty with pecan and walnut. Tapi mahal mapuh!



5. Di manakah anda biasa membeli Kek Coklat kesukaan?
Jarang beli kek kat luar.



6. Apakah mengenai Coklat yang anda suka?
Pahit2 chocolaty (betoi ka eja?)



7. Berapakah harga sebiji kek yang biasa anda beli?
RM50-RM70



8. Adakah anda hanya beli sebiji cupcake aje?
Tak pernah beli cupcake kat kedai unless dari member2. So takkan la sebijik je kot?






4 comments:

NeroEcha said...

Sedapnya kek coklat tu..nyum nyum

rizza said...

TQ.. sebab buat tag ni... muaahhhh!!!

Masyithah Ma'arof said...

salam... kalau-kalau teringin nak quadraple chocoliscious heavenly and sinful cupcakes (choc moist cupcake+choc chunks inside+choc fudge on top+choc chips sprinkles) dan Belgian choc... sila-silalah jenguk http://chickstuffs.blogspot.com ye. tq :)

Myra Abdul Mutalib said...

Ko takde resepi ke untuk gambar ni ? Tension aku nengok...

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger