Tuesday, August 4, 2009

wahai orang2 kampung!

yea, kalau bukan poyo maka bukan aku la kan?

oh saya bersyukur ke hadrat ilahi diatas kejayaan ini. tak sia2 saya semput masa sessi senaman asas hari tu.

muah muah muah muah muah!!!

sorry deknons. kalau akak tak poyo kat korang, maka akak nak poyo kat sapa lagik? sapa? sapa?

2 down.
1 to go.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




















38 comments:

Fid said...

kak non
aku GAGAl
tak pa tak pa
rezeki daripada ALLAH
tahniah wei!!! jd menteri aku PA naaaa

eZa said...

wah! kak non, congrats! patut ade instinct malas nk pi exam lagi.. hehehe ;)

*poyo berisi xde hal nye ;)*

knv said...

fid, takde mende ah! kita kan dok suka2 aje kan? kahkahkahkah! aku rasa kawan hang dok pedajai la, buleh?

aku tak sure sempat ke idak nak pi interview tu pun. kalu tak sempat, hi hi bye bye aje lah kekdahnya!


eZa,
rasanya pass tu sebab umur dah banyak kot. kalu tak pass memang tak patut dah tua2 camni hahahahha!

CY3.5 said...

k Ana,
vavavaava.. (nak komen tu je bley?)

knv said...

yan,
apekejadah vavavavavava tu? cam vespa lak bunyiknya! kahkahkah!

:P

Fid said...

knv
agaknya la kahkahkahkah

ar.nie said...

Tahniah kak Ana! *clap*clap*clap*

Eh, mintak2 sempatlaa pi interview, sebelum terbang di awan biru tue... :)

knv said...

fid, nanti hang kol tanya okeh? :PP


arnie,
tengoklah nanti kot2 dah tertulis diloh mahfuz! hahahahah!

mast@work said...

tahniah kak non, pasni interview aje kan.. ala2, sap2 sui.. saya haritu kena balun tme interview aa.. tensi gue!

prepare general knowledge dengan jayanya ye.. tengok2 juga penglibatan malaysia di peringkat dunia.. bukan setakat berita dalam negara je yang depa tanya.. saya kena tanya pasal hubungan diplomatik malaysia dengan china.. ahakss

Mama Adib said...

tahniah beb

semoga ko sempat interview sblm terbang...

Marisa said...

go kak non go! boleh ganti Ng Yen Yen

knv said...

mast,
ya rabbi iye ke? tu baru ngan china. yang lain2 tu nak kena tau la jugak. hish tak koser la tau! buleh tak nak cakap gini:-

"saya general knowledge ni memang out. tapi saya memang vogue. jgn banyak tanya amik aje saya keje. kot tak kang nyesal!"

kahkahkahkah! hadoi la haiii!!!



MA,
thanks beb. sungguh banyak benda yang samar2 sekarang ni. aku tunggu dan lihat. :P


marisa,
ya allah cam letih aje nak join politik ni. saya berpendapat tempat perempuan hanya didapur.

:P

::Umi Sufira:: said...

KNV, tahniah! suka2 pun lepas jugak...terror ah!;)

knv said...

US,
dah tua ni... depa kesian kot! tu yang dapat markah lebih hahahahaha!

:P

Topsy-Turvy Mum said...

Congratss Kak Nonnn..


nak cepatkan proses permohonan apa2..boleh cari Kak Non tak??

Erna said...

Sekalung tahniah buat kekanda!

knv said...

TTM,
sori! saya tak main la kroni2 ni! kahkahkahkah! hampeh tul haku! ehh rilek laa.. belum apa2 pun. entah interview pi ke tidak pun tak tau lagik!


erna,
oh lama tak dengau cite adindaku! kabare? busy la kekdahnya tu ye dak? take care! :)

Ummu Auni Afif said...

congrats!!!

dari: yang bahagia kerja di sini :P

knv said...

aini,
hang saja bikin panasssss kan?? :P :P

Mrs LVoe said...

akak jenuh sha cari comment akak aritu.. alhamdulillah jumpa & dh link pun

wahhhhh congrats!!!

KS said...

congratsss!! :)

knv said...

thanks sha! takde benda pun lah! suka-suki mempoyokan diri!

:P



KS!
wah lamo tak donga cite? thanks! ni kira semangat baru la ni sementelahan itu psdc telah mereject mak dengan jayanya! ahaks!

:P

mamadanish said...

Tahniah...tahniah

knv said...

MD,
mekasih dik! saje je poyo! :P

Sayang.Ibu said...

wahh akak!!! tahniah yer.. ;)

knv said...

SI,
mekasih.. mekasih.. taknak belanja akak eskrem potong ke? :P

mirah said...

tahniah k ana!!
Dah tahu tarikh interview ke?

Nur said...

congrates dear sis!!

knv said...

mirah,
belum lagi. nanti2 datang la surat jpa tu. kalu depa efisien, cepat la kot. kalo idak, tahun depan pun mungkinnnnn! :P


nonie,
thanks sis!

Zety Zin said...

wah!!! congrats kak!

Ealyie said...

Kak,
sesungguhnya 'tua' mu ittew makin bersantan... muhahahaha... Muda2 depa takmo naa.. ahakss..
ala kak,
ko tak nak meh la bagi aku yg tergediks nakkkkkk tapi tak koser nak pi exam,pac bagai... bleh ek kak, bleh ekk.. ;p

Ealyie said...

eh lupa lak nak ucap 'Congaratulations bebeh'
sememangnya dirimu sungguh berharga!!!!!

knv said...

zety,
mekasih deknon! :P


ealyie,
santan pun santan-lah! :P kalu boleh transfer boleh jugak akak nak bagi kat ko. tapi gaji 50-50 buleh gitu? :P

ish tapi memang tak koser la dengan exam la, pre pac la, intebiu lagi. memang salute betoi sesapa yang dah berkali-kali exam pac bagai. nasib baik la pass. kot tak macam tak rela aje nak ulang2. membunuh emosi gitu!

:P

mommysarah said...

akak, pegilah kak. pegi jek iview tu. akak takut akak dah fly ker time tue? takleh extend ke masa lain? sebab PTD ni antara yang tertinggi kat gomen. so, kalo akak dapat, alhamdulillah lah. bukan senang woo nak lepas PAC ni. :)

knv said...

MS, kalu intebiu in august / early sept, sempat la pi. insyaallah kalau ada rezeki adalah tu. tapi kalo lepas intebiu pun tak sure boleh lapur diri ke idak. kata jawatan kontrak. harus do or die.

:)

chilun @ cik pau @ bibimie said...

congrats kak... moga sempat diintbiu.

mamaDhea said...

alamak kak.. sori laa dek non lambat tau berita hangat nih.. :P

apepon, congrats to youuuuuuuuuu!

KNV, yes!!

KNV, terbaik terbaik terbaik!!! :P

knv said...

pau,
thanks! :)


sya,
ko buat cheer untuk akak ke tu? uhuksss!! rasa nak nitik air mata terharu!

:P :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger