Tuesday, October 13, 2009

sojuk!

hari ni dah start sejuk.

pagi tadi dalam 4-6 degree kot.

keluar rumah nak hantar budak2 pi sekolah, siap berasap2 mulut masing-masing. ho ho ho ho! jgn kata budak2. mak budak pun batak semacam. :P

aku paling tak tahan sejuk la weh. runsing aku basuh baju tak kering. ni belum winter lagi nih.

esok harus kena pakai glove dah.




9 comments:

Desert Rose said...

Bebeh, pi la cari kerja, nanti buleh sponsor tambang aku pi Birm pastu buleh beli kasut clarks bnyk2 sbg souvenir untk kami , kan Myra kan??????? Lia punya toksah beli kaki dia nanti dah bengkak size lari

sisdee said...

bestnya...kita change link ek :)

knv said...

DR, kalo keje jatuh la tarap aku sebagai desperate housewive! kahkahkahkahkah! weh nak clark murah meh datang sini. nak harap aku sedekah dalam mimpi indah hang ajelah! :P

sisdee,
apa yang best? :p
silalah link apa2 yang patut hahahah!. i'll link yours too!

jua said...

kak non, gunalah kekdah askar..peluk-peluk berkongsi haba badan.

rizza said...

sejuk.... hahhhahahha [gelak evil]

apa lagi bungkus2 le wei ...

HUda said...

ooo sojuk2 ni berhibernasi adanya kehkehkeh... uish sampai msia ni rasa sojuk...grrr.. grrr...gigil ni..hihi

liadevega said...

weii...
hang berisikah weii...? adakah disebabkan kesejukan ittew..muahaaahah..(gelak evil)

knv said...

lia, hang jgn buat pitnah!

aku memang berisi semula jadik muahahahahahah!

later dudes!

Nanak said...

aku pn mmg jenis tak tahan sejuk..bayangkn memalam je kena pakai stokin..

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger