Wednesday, December 23, 2009

aktiviti penghilang tension

Birmingham Mail Wheel










cik lia, inilah jacket potato yang hang idamkan tu. kalo hang dekat harus aku belanja hang weh! :D

berebut weh makan sejuk2! :D




:D

Beras-beras yang dihabiskan:

Tiket: £27 (2 adults 4 children)
group photo: £10
makan: £15.50
totel: £42.50

Sekian terima kasih :D

11 comments:

salwa said...

KNV,
u looked so sweet in this current pictures compared than before u left Malaysia.
nampak bahagia gitu
in pic1..u look years younger than the encik beside u..
seems like u are actually enjoying ur life as SAHM unconsciously..hehehe
luv the no11 pic :)

Marisa said...

wah.. glemer U pak cik polis (ker.. security?)

Zety Zin said...

bestnya jalan-jalan :)

Cik Puan Kamil said...

Gunalah Mastercard because you cannot buy memories.. or something like that... Looked so cold...

liadevega said...

awatla gambar yg hang tujukan kat aku tu satu ja tak keluaq? sat aku kena refresh balik ni..

tapi gila weih tgk hang makan lahap camtu...sekarang gak aku pi cari kat kenny rogers...!

KV said...

janji hepi dan hilang stress. Hehe

mast@work said...

best jalan2 tu.. nampak semua happy.. alhamdulillah

knv said...

salwa, thanks. bukan akak yang nampak muda, cuma pakcik sebelah tu yang tua hahahahah :P being SAHM, at times enjoy. at times tidak :D

marisa, polis n security jugak. :D

zety, best jugak. tapi sojuk ya amattttt. teramatttt!

myra, sungguh la! memang sejuk. tak pakai glove memang leh gangren tangan aku :P

lia, sorry aku tak tau pasai apa tak keluar gambaq. saja tak nak bagi hang lioq kot hahahah. memang lahap. aku rasa malam tu suhu dalam 0 degree. jacket potato tu lak tengah panas2 ngan buttery bagai. so memang pak lahap la jawabnya. lidah nak lecur pun buat tak kisah :P

KV, memang hilang stress! :D

mast, yep happy moments. alhamdulillah :D

MN said...

wah wah wah kak non! beriya makan yer??? :)

m-i-o said...

errr...sy ingin mengingatkan anda tentang azam demi moore anda suatu ketika dulu, kalau2 anda telah terlupa mengenainya.

*ayat dengki

muahaha :P

knv said...

MN, kata ala2 jakun gitu :P

mio, ehhh tak lupaaaa... itu nanti cerita next entry! :D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger