Thursday, December 17, 2009

aku yang keji

iye.. tujuan posting ni tak lain tak bukan nak menayang boot wrangler baru aku. kepada pembaca baru (kalau ada laaa... aku kan perasan sokmo) sila meluat dan kutuk ye. kepada pembaca lama, sila dengki dan puji-puji sahaja hahahahahah! (aku tensen gile ni sebenaunya. so bila tensen apa lagi harus la aku berlaku keji tak gitu? :P)




punyalah keji sampai aku suruh arina yang amik gambau aku tanpa kepala hahahaha hampeh!!



haaa.. ni pun kepala2 mereka hahahhhahaha!




sila tunggu entry terbaru aku tentang Desperate Housewife a.k.a aku la tu! :P

11 comments:

m-i-o said...

tajuk sikit punye menggerunkan. tapi...oh ada tapinya,

bila scroll down tengok muka kaknon - eh tak nampak macam keji pun? seriously, you have a very motherly look - penuh kesucian la. ai jas kenot imejin yor kekejian:P

another thing - langsung takdak ghupa desperate housewife. nampak macam berlagak je - mentang2 takyah layan makhluk sengal kat opis ya :P

btw boot itu sgt menggiurkan. agak2 kalau sy bagi side kick - mau mati anjing2 kat tepi pagau kilang tu. muahahaha :P

knv said...

mio, oh pasal rupa ayu keibuaan itu, itu hanyalah samaran semata. pasal itu ramei yang berebutkan diriku tatkala dulu hahahahahaha! sabau ajelah!

bila dah kenal. memang keji deknon :P jangan kata anjing, jacob black pun tak tentu buleh menahan tendangan boot powerku itu!

CY4.0 said...

bwk p bendang mmg mantop i ckp sama you. Ngee

MN said...

very the vadevassss!!! :)

Erna said...

Perghhh!! Mantop!!
Salju dah turun ke lum??

Fid said...

agak keji laaa...tapi aku izinkan
ehh aku gila boot tau tapi dok malaya apa makna pakai boot mau bg bau masam??hahaha
warna marron ada??beli satu!

Fid said...

tambahan
hawat la hang tayang boot aku rasa nak pitam laaa..aku naaakkkk
nak bawa pi bendang!! kahkah

Marisa said...

seumur hidupku tak pernah ada boot... kalau saya pakai gamaknya....tak leh imagine la caman ghope saya.... yg penting saya suka boot Arina tu!

HUda said...

vavavaa...hang mmg saja nak baut org dengkiiii.... oohhh sungguhhh kejiiii...luvvvv ittt!!! da boot!!!

Sayang.Ibu said...

wohooooo... ku x pernah pakai boot seumur idup ini, ada unsur2 kejelesan melihat gambo kak non bersama bootnya ittew..ahahhahaa

knv said...

bawak gi bendang?? cissssss!! sungguh mencemar duli tau!

korang ni aku suruh puji2 je.. jgn lebih2 kang aku tak bawak balik souvenier kang hahahahaha!

sesapa yang teringin tu, kat malaysia pun melambak ehh.. terjah aje kedai kasut kahkahkah!

kesian terima kasih :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger