Wednesday, December 16, 2009

arina is 4











10th Dec 2009

happy birthday darling!

you are indeed the apple of my eyes. please don't grow up so soon! mama's going to miss you so darn much!

14 comments:

CY4.0 said...

happy besday arina!
Ms president, bley la produce #5 :D

suhainini said...

happy 4th birthday arina..

knv said...

yan, president udah pencennnnnn!!

suhai, thanks. :D

sisdee said...

cantiknya kek...

hepi birthday arina..ni klu sarah nmpk kek n the boot...mati le..hahahahahhah

Mama Adib said...

wallla udah macam anak mek saleh

happy bday arina! bestnya dapat kek thomas.. bak la kat adib barang sepotong

Marisa said...

wah... kalau Hakimi dapat kek tu sure dia happy banget!

Erna said...

Happy birthday Arina!! Wahhh Thomas ;)
Apalagi,naib president dah 4..President kena upgrade jadik 5 kak non!!! lol

KV said...

hepi besday arina.
Moga manjadi anak yg membahagia kan ayan bunda. Amin

suealeen said...

epi besday arina. jadi anak solehah ye!

mirah said...

happy birthday arina! wah bestnya kek dia.. moga jadi anak solehah penyejuk hati ayahbonda ya.. :)

Fid said...

tahniaaaahhhhh
besar2 dah depa kan

m-i-o said...

wah, ayoh kak non! berusahalah - dapat baby made in obersea pun ok gak :P

errr. ada tak dia cakap birthday wish dia ialah,

"fateh, saya nak kawen dgn awak!!"

eh betul ke nama budak tu fateh? kahkahkah!

knv said...

sisdee, thanks. kek tu beli ready made je hahahaha.. kata tangan keras. nak akak belikan boot tu ke? buleh je.. tapi tahun depan la baru dapat hahaha

maadib, allah takde maknanya meksaleh hahah. tak sedap pun kek tu ko. hampeh. tapi bagi kat budak2 habih la jugak depa makan.

marisa, belikan aje kat msia hahahaha. thanks. hakimi pun dah besau dah ek?

erna, akak tunggu hang dapat no. 3 buleh gitu? :P

KV, oh thanks. semoga betul2 membahagiakan hahahaha

sue, thanks. aduuhh! maknye yang kena ajar dia jadik solehah gitu!

mirah, thanks alot. insyaallah. tanggungjawab masih belum selesai.. :D

fid, yea.. aku dah officially tua. hahahah

mio, la ni takdak dah fateh. dah ada cinta hati lain pulok hahahahah! sabor ajelah! takpe.. kumbang bukan sekor tak gitu kahkahkahkah! eh buat anak takyah usaha2. pejam mata pun buleh dapat hahahahah! apa2pun akak tungguh hang beranak tiga dulu yek? :P

rizza said...

happy belated birthday Arina!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger