Tuesday, December 29, 2009

oxford part 1 - bicester village

amaran: ini entry bergambar sahaja. aku tak koser nak cerita ceriti. nak sembang kat komen ek? i lap u ols! :D






19 comments:

rizza said...

ana, sungguh ceria begitu wajah ko disana hehhehhe

Erna said...

bestnya..bestnya..bestnyaaa......
series la kak non hang nampak selim!! i very the loiikeee last piccas! Miss you so much!!!
Takkan 3 items jek?? bawak kuar gambar tu lagi kihkihkih

Zety Zin said...

ye lah. sungguh terserlah ke-slim-an nya. cayalah.

Fid said...

salam kakakku yang tersayang yang TAK sayang kat aku
wahahahahhaaa

aku nak komen 'kurang ajaq' sikit
bedebah ko menayang kasuT!aku benci gile! kalau agak-agak kesian kat aku sila beli utk aku sama
kalau szia malaya 5 saiz bukan malaya ka mana entah 23.5
(kot)
apa-apa pun kalau ada barang tak mau sila huloq
kahkahkahkahkah

hang jangan marah kat aku naaaaa
hang kan SAYANG aku! kahkahkahkah

KV said...

waaa...bergaya kak non ngan beg baru yg gojes!!!
Jeles nih. Kasut clarks pun. Huhu

sisdee said...

nmpk kasut ngan bag wajib komen hahahahahahhah....

bes gile kan dpt shopping kat sana..yelah kat sana gile murah compare cni..huhuhuhu jeles tu depan butik gucci huhuhu

Marisa said...

huhuhu... paling tak tahan tgk ke'slim'man knv! saje je tayang bahu yg dah nipis la tu! clarks 'hitam' tu sungguh cantik

Marisa said...

huhuhu... paling tak tahan tgk ke'slim'man knv! saje je tayang bahu yg dah nipis la tu! clarks 'hitam' tu sungguh cantik

Marisa said...

huhuhu... paling tak tahan tgk ke'slim'man knv! saje je tayang bahu yg dah nipis la tu! clarks 'hitam' tu sungguh cantik

Ealyie said...

kak,
apa motip ko tayang kasut ko kak.. isk..isk..
ko sengaja kan..kan.. nak guris hati aku nieh..???
wakakaka... ;p

p/s: hmm.. takde muka stress pon kak ku tgk wajah mu nan ayu tuuu... hahaha..;)

mirah said...

a ah lah k ana dah slim.
Pergh tak tahan tayang beg tu, agaknya bila time balik sini dah boleh buat koleksi ya dak.. hihi..

heheh jgn marah, gurau je kak. kalau saya pun, sure mcm tu gak kot..

Desert Rose said...

weii compom kuwos dan comey.

Walaubagaimanapun hg tetap pompuan KK mulai hari ni, iaitu Kuwos dan Keji kerana membakar diriku dengan kasut2 dan beg itew... patutnya bakaqlah lemak aku

m-i-o said...

erkkk. ingatkan kat mesia aje ada YES. kat birm pun sama eh? ;)

berbaloi-baloi sungguh jadik desperate housewife kan? wow!

gaya, mutu, keunggulan << slogan baru DH :P

knv said...

rizza, kalo tak ceria masa mengabihkan duit tak tau la nak cakap camno hahahah!

erna, 'nampak' je slim. jgn terpedaya deknon! takleh gambor banyak2. kang dituduh riak lak. awww tak rela i!

zety sayang, itu hanya ilusi optik. dulu amik fizik kan? kahkahkahkah!

fid, aku rasa ko size 4.5 kot kalau clarks size. nanti aku tengok2 kalo ada murah2 dan cantik2. ko nak court shoes ke? ke sandal? sila jgn jaki wokeh hahahha!

kv, clarks aje yang mampu. actually kat sini clarks tu kasut depa pi pasar. yang lain2 made in london tu harus tak mampu nak beli kalo setakat SAHM takdak income hahahahah! oh yea saya suka jugak beg itu. cantik kan?

sisdee, depa beratus panjang tu nak masuk gucci. tak kuasa. malam baru masuk situ. shopping memanglah best. kalau ada duit hahahahah! sadis! :P

marisa, again banyak lagi kasut cantik2 kat sana deknon. telan air liur aje tgk stileto canggih manggih bagai... haiii.. kempunan mak!

ealyie, saja tayang pasai nak bagi hang dengki hahahaha! oh stress tu waktu lain. hahahahha!

mirah, ilusi optik je tu. tak nampak ke beg tu tutup bahagian2 gemuk tu? hahahahahha! takdelah sakan pun shopping. ala kadar je buat lepas kempunan :P

dr, aku suka KK tu hahahahahah! nak2 ngan hang. hang pun kemain sakan aku tengok sampei buat trip pi shopping. lagi bedebah tau! aku balik satgi aku nak join wokeh?

mio, ada2 aje ko ni tau! haruslah dioptimizekan sementelahan jadik DH ni. kot tak makin hancus!

Fid said...

knv
apa2 aja asalkan ada habuan aku
haaa..murah2 jgn cari yg mahal2 kihkihkihkih

nelcyndana said...

cik ana, lama aku tunggu nak baca blog ko balik. lama dulu di'swasta'kan @ privatised, tak dapek den nak baca. isk...isk.... best yer makan angin... u look HAPPY.

nelcyndana said...

cik ana, lama aku tunggu nak baca blog ko balik. lama dulu di'swasta'kan @ privatised, tak dapek den nak baca. isk...isk.... best yer makan angin... u look HAPPY.

synew15 said...

ana, aku kekadang rajin gaks jengah blog ko.. saja nk baca ayat2 keji ko tuh!! huhuhu... tp tgk bag & kasut2 tuh sungguh menyakitkan ati aku!!!!

td k. sariah kata ko ada turun 6kg! PERGH!!!.. x sesia jadik SAHM. ko workout paula abdul ke jane fonda?
btw, ko tau apa jadik kat sini kan... end of the month aku n d group kuor dr building nih 4ever.

Along said...

I found your blog back!! And had fun reading all the posts I missed. Best nya jadi SAHM...overseas lak!! I jeles..seriously!!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger