Friday, April 16, 2010

akmal

akmal dapat cert sebab dah boleh berenang 25m. hihihihi.. tetiba aku termalu ngan diri sendiri. pasal aku mampus tak pandai berenang. :P bengong tul! aku berazam balik msia sok haruslah pi amik swimming class. :D



4 comments:

TopsyTurvy Mum said...

wow...terer si akmal ni...
kak non, bila hang belajar swimming pakai apa? kahkahkah!

knv said...

itu pun satu kemusykilan gak tu. ada kan swimming suit yang muslimah punya kat msia jual kan? ish ish ish aku ni dahlah concious gile ngan body ala2 nenek demi moore nih kahkahkahkah!

entahlah labuu.. harus aku paksa laki aku buat swimming pool dalam rumah je gitu hahaha!

m-i-o said...

ALAMAK!
sy pun tak reti berenang. tp kalau berlakon berenang, ai memang master. tangan hendaklah berada di dasar manakala kaki hendaklah dikocak2 di udara - konon2 macam berenang le tu :P

kahkahkah!

malas la nak belajar berenang. pakai pelampung pun rasanya mungkin sy tenggelam gak kot? kahkahkah!

knv said...

mio
ish harus la belajar berenang tuh. kang banjir kang camno hang nak selamat? hahahah sabau ajelah. akak terer satu position je. berenang setempat. kahkahkahkha! tu la pasal tak gerak2 sampei ke sudah!

:D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger