Friday, April 16, 2010

aisyah


aisyah's diary entry for today. :D

my name is Aisyah. My little sister is call Arina. Arina is a little bit nauhty. My Mum cook all the time because She love to cook very much. My Brother always play his P.S.P. My Dad go to work and yous (use) the computer all the time.

the twins love to write. aku plan nak document 'karya2' depa kat blog ni. esok2 depa dah besar haruslah kena tengok balik benda2 ni.

:D

12 comments:

Sayang.Ibu said...

buat laa kak, mesti sweet je bila diorang tengok dah beso nnt..;)

Azlina yahya said...

tulisan lawa...

CY4.0 said...

dah macam tulisan orang sana je mak tengok..

Salwa said...

super sweet and sugary!!

tulisan diorg cam tulisan mat salleh : bulat2 gitu

now perception diorg : mama=masak :)

memang sungguh best kan.....rasa berbunga je hati bila benda kecil yg kita buat untuk anak dihargai oleh mereka :)

TopsyTurvy Mum said...

cantik tulisan dia...sweet je bila dia describe pasal family.

biasa mak ni masak2 la..standard. anak2 haku pun..jgn depa cakap mak dia gigih blogging udahh!!

isz_3707 said...

diary? camni hari2 dia kene kopipes la dia punya prev post heeeee. tapi mungkin juga akan ada "today my mom's not cooking and it is weird when my brother didn't play his psp" ngeeeeeeeeeeee :P

knv said...

intan ni nak buat la ni. so far dok save dalam thumbdrive. :)

bent kejap lawa kejap huduh. hahahha.. biasalah bebudak.

yan memang kat sini sepatutnya tulisan sambung2 tu. comel je nengok haa.. kang balik msia abis lupa semua la tu. hmmmph!

salwa masak all the time yang tak tahan tu. sabau ajelah. yang ayahnya hadap computer all the time hahahha! :P

ttm depa tak tau la blogging tu apa. dok tengok aku ngadap pc depa kata 'mama is doing her emails'. hahahhaha.. pastu siap2 tanya bila depa boleh ada email sendiri? hahahahhaha! sabau ajelah! harus pulak aku bukak blog untuk depa sorang satu ni hahahha! :D

zan budak2 ni haru sikit. konon diari. bila aku bukak tengok, semalam cerita pasal lion, hari ni pasal tom n jerry. lusa cerita mommydaddy, tulat cerita princess n the frog. iyekan ajelah! :P

sisdee said...

ala cutenya....sama like my son dia suke mnulis :)

m-i-o said...

ok. sebelum pape, sy nak gelak dulu. kahkahkah! especially bila sampai ayat -

My Mum cook all the time because She love to cook very much.

apa? LOVES to cook VERY MUCH?

adakah mungkin setahun boikot dapur sekembalinya ke malaysia adalah misi gagal? huhuhu.


:P

Zety Zin said...

sweetnya la hai. cantik tulisan!

Cik Puan Kamil said...

Ha ha... comelnya... !!

knv said...

sisdee
memang kiut je bebudak ni melahirkan perasaan hihihi..

mio
mak pun tergelak sakan tang tu. dah sah2 dia nampak mak dia 24-7 kat dapur. sabau je tau. pasal tu la rumah mak berlemuih. yang rajin masak je, kemas2 rumah malas hahahah!

zety
tenkiu. :D

CPK
comel kan?

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger