Tuesday, April 27, 2010

carboot





untuk mama yang voks :P

17 comments:

m-i-o said...

auwwww. british food? over 400 recipes? for every occasion?

jeng jeng jeng!

nantikan produk2 yg bakal terhasil di dapur birmingham sedikit masa lagi :P

*sedang mencari magnet tambahan utk melekatkan resepi di fridge. kahkahkah!

sisdee said...

fuh!! ingat terus tutup blog nie huhuhu...

risau..kalau nk private..kan...sila2 jmput saya yang hina ini :p

Zety Zin said...

huuuu legaaa dapat masuk blog nih. ingatkan dah nak privatekan dah. saya baru ingat nak roger2 akak lepas office hour nanti :P

knv said...

mio
yang boleh harap part dessert resipe je. yang lain tu ala2 kembang tekak gitu. rope2nya memang authentic traditional british cuisine. ish tak koser teman. :P

sisdee
eh mana leh tak jemput. dan insyaallah takkan tutup pun. selagi mataku tidak tertutup. :)

knv said...

zety
insyaallah tak tutup lama. ada hal teknikal hahahhaha :P

mast@work said...

carboot tak jual car? hahahahampas saya ni..

CiKaYu said...

knv,
jgn lupa hasil dari dapur birmingham yea....especially tang desert tu

isz_3707 said...

aku igt pg td bila aku xbley bukak blog ko kak, ko tengah mengecat rumah, apekah terjadi?

lenkali ko join la bukak boot ko jugak, jual karipap sardin :P, eh jap..ko reti ke buat karipap?

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sayang.Ibu said...

kak non x reti buat karipap ke?? x perchaya.. :P

knv said...

mast
ada jugak. keta mainan hahahahha! :P

cikayu
insyaallah. ni banyak benda takdak dalam stok. nak kena sopping dulu hihihihihi :P

zan/intan
sukacita dimaklumkan, aku tak buat karipap. leceh nak mapuh! last time aku buat masa mula2 datang dulu kot. aku tak sabar lah hahah.. kalau nak makan, aku beli frozen hahah :P

Min Aina Ila Aina said...

Fuh..lega ada jugak santapan menu utk hari ni..Wah..ketagih kah saya masuk blog Kak Vogue? heee...

knv said...

MAIA
tang menu tu takleh harap sangat. kengkadang langsung tak berasap pun dapur hahahahha :P

Ealyie said...

Kak Non ku syayang..:* muah..muah..
Tolong belikan haku side mirror 206 bole?? ahahahaha... Kat sini mahal nk mampos kak weh.. sebelah tinge 1K ++, gilo hapo... tu Tgk gambo cik abe ahkak tu aku bukan nmpak apa, truss nmpk 206! ahahahaha..:P

err.. carboot sale ada jual sparepart kete kah?? ahahahaha... larikk jugakk..

knv said...

ely
ada carboot yang jual spare keta gak. tapi very selective la. hang tulih apa benda specs yang hang nak. code, kaler segala tu la. nanti akak try tengok quotation. hang email mai ana_miraa@yahoo.com

TopsyTurvyMum said...

lama dah aku tak meronggeng kat carboot sale nih...mmg best kann..macam2 adaaa!!

wow...terancam beta melihatkan buku resepimu ittew wahai tukang masak istana...nampak gaya beta juga harus mencari sekurang2 buku yg mempunyai 401 resepi termasuk occasion mandi safar...boleh gitu?? kahkahkahkah!

knv said...

TTM
haik? aku turun pangkat jadi tukang masak istana? ini tidak adil!!!

kalolah ko jumpa yang resipe 401 tu, sila tempek aku nak tengok. sungguh mencurigakan. takpe. takpe. lepas ni aku carik yang 1000 resipe lak. hahahhahha! puas hati beta!

kah kah kah.. tapi tang bila nak masak tu beta tak taulah ye tukang cuci istana.. kah kah kah! :P

TopsyTurvyMum said...

kahkahkah!

hampeh hang..nak berbeta2 pun tunggu hang jumpa yg 1000 resepi dulu laa..nanti beta cari 3 buku 100 resepi, satu buku 101 resepi muehehehe!!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger