Wednesday, April 28, 2010

orang berjiwa lembut dilarang baca entry ni

engkau kan, engkau kan, sengaja carik pasal dengan aku kan? selama ni aku buat bodoh aje segala kekejian kau kat aku, tau? tapi kali ni memang kau sudah melampau. kau memang tak puas hati selagi tak kena maki ngan aku, kan?

aku serius malas nak layan kebodohan kau selama ni. bukan apa, mak aku cakap. kalau layan orang bodoh, nanti aku pun bodoh. tapi..... bila kau dah pijak kepala aku macam ni, maka memang selayaknyalah ko dapat maki-makian sahaja dari aku.

kau kutuk aku ok lagi beb, tapi kenapa kena kutuk aku kat rumah orang, depan ramai orang? memang cilakak tau? ada ke aku kacau hidup kau selama ni? aku taulah kau tu pelik. perasan bagus. berlagak. sampai takde orang nak kawan ngan kau. dah ketahuilah aku pun antara manusia2 yang tak sudi dan tak hingin nak kawan dengan kau sehingga akhir nyawa tau? jadi sila berambus dari hidup aku. aku tak perlukan 'nasihat2' bodoh kau to. please just go to hell, and stay there for eternity. baiklah kau sembang aje dengan syaitan2 yang direjam tu. barulah at par dengan kebijaksanaan kau yang mengerikan tu.

ingat ye. sekali lagi ko langkah masuk territory aku, siaplah aku declare war against kau, manusia yang kurang akal. kesian sungguh kat ngko ni. kengkonon perasan hebat, engkaulah yang paling best sekali dalam dunia, tak gitu? oh go to hell. aku kesian kerajaan malaysia kerana amik ngko untuk jadi anggota elit depa. you are a disgrace to the system, ko tau? aku pun tak taulah bomoh mana ko pakai masa dapat kerja tu. mesti menyesal bos kau kan?

dan kau tau tak apa yang paling sadis? ko sikitpun tak tau yang ko tu bahlul kan? haa.. ni aku bagitau lah ni. aku tak sempat nak bagitau awal2 pasal aku segan kat tuan rumah tu. kata ko kutuk aku kat rumah orang kan? jadi aku sabarrrrrr... sabarrrrr bebanyak. semoga lepas aku maki ko kat blog aku ni, aku dah boleh disconnected dari cas2 negatif yang bermaharajalela dalam pala hotak aku nih. and no thanks to you lah, samdol.

sekian. aku nak kembali jadi insan kamil.

(p/s: kau memang bagus. bagus jadik tong sampah aje.)

29 comments:

sisdee said...

yeah..saya adalah berjiwa kental hahaahahahh sbb bole baca entry ni sampai abis...

ish.......bodo tul orang tu...
mcm dia terlalu AGUNG n perfect..org camtu mmg sah lupa mana langit dia junjung..mana bumi dia pijak..dan yg paling sadis..dia lupa SAPE jadikan dia..perghhh!! mmg wujud makhluk camtu kat dunia ni mmg...

dan mmg le kn...aku pun jmpa org camni..yg buat aku jadi tmbah bodo klu kwn dgn dia :(

eZa said...

semput mak bace kak non!

cool bebeh! ;)

masak pe harini knv?

Fid said...

aku baca tanpa perasaan lain kecuali
sapa la yg kena nih??padan muka kan kan..
kakka
sapa ni sila sms aku bg tau kakakaaaaa

isz_3707 said...

inilah yg berlaku kat aku masa aku buat entry xnak kawan dgn org 'itu'. mangkuk2 tepen camnilah yg tolong menambah dosa kita yg sedia byk ni kan?

nong@kween said...

Pergghhhhh I like!!!!!!

Bring it on... chewahhhhh

Along said...

Pergh...lepaskan segala perasaan geram anda!! Takpe, kat blog je...mujur2 orang yg berkenaan baca dan sedar sket diri. Tapi kalau baca and still x sedar...memang wajar angkat bontot masuk lombong je la.

m-i-o said...

eh. macam pernah baca aje masa entry knv zaman dulu2. especially yg part ayat -

"you are a disgrace to the system"

hmmm. apakah yg terjadi, knv?

CiKaYu said...

jiwa saya tak lembut.....lagi geram baca adalah. mmg merugikan kerajaan je kalau ada manusia cam gini. sabar kak....org cam gini kejap je senang...nanti dah jatuh, baru nak sedar...

Mama Adib said...

jiwa saya lembut.. jadinya saya baca takde perasaan

eh siapa dia tu (hehe nak gak bzbody)

mama | ayah | sarah | syimir said...

ermm..sy ni hati kurang lembut juga tp tak berapa paham apa/siapa yg kak non marahkan ni..orang ke tong sampah? muehehehe...biorrr je la kak non, jgn di layan org2/tong sampah gitu...

TopsyTurvyMum said...

nak komen gakk..

padan muka si tong sampah tu!

okehh..hang dah lepas geram..pi masak sedap2..

Ms Lola said...

Awwww.. I berjiwa lembut, tapi NAK JUGAK baca. Tewasa I...

Muahahahahahahah. Hope u feel better now. I dunno if you had read a really nice 'bahan' in blogosphere yesterday ;)

Ealyie said...

Intro je mcm status aku pernah buat satu ketika dulu..isk..isk..

err.. nk tekan button tapi tak jumpa, aku nak LIKE entry ni.. bolehh..:D

mast@work said...

kak non, ayat last tak tahan.. nak jadi insan kamil.. hihihi.. kalau dah sejuk tu pi masak pastu amik gambar ok..

sayang kak non.. :P

honeylanz said...

saya boleh baca sbb mmg berjiwa kental.. ohh.. gitu rupenye... harap dah ilang skit -ve ion tu...

Azlina Yahya said...

beb,
orang2 macam nie, tuhan bayar cash aje kat donia nie balasannya.ko sabar jer...ek.bungkuskan semua mende2 yg dia buat tue elok2 seal rapat2 ko post kan kat Allah swt biar dia bagi pembalasan.suka sangat nak mengganggu idup org kannnn!!!

Ealyie said...

http://www.bloggerplugins.org/2010/04/facebook-like-button-for-blogger.html

psst.. kak, meh la bubuh menatang ni dlm blog hang. Bole aku suka2 click LIKE mcm dlm FB! ahahaha..:D

iza said...

semput aku baca entry hang ni kak non..i know that you're not easily intimidated by tiny things like this...cheerioss beb :)

rizza said...

bravo!! hehhe
aku suka...

knv said...

ah ah ah ah ah (ni ketawa orang semput)

mekasih korang diatas segala keprihatinan.

tapi aku dalam mode insan kamil hari ni. jadi aku tokleh nak tambah kutuk2. heeeeeeeeeeeeeeee :P

untuk elyie, akak dah buh button like tu. rupanya sampai ke FB terus. tengoklah samada ianya akan kekal atau tidak. FB dan blog agak tidak mesra bersama. :P

ta ta ti ti tu tu.....

MN said...

hope everything is ok already now kak non...

Sayang.Ibu said...

mesti lega giler dpt lps kt blog kan kak non...

knv said...

MN
ok dah. thanks. :D

intan
hoh harus lega. :P

CikWa said...

kak kelakar la part last :
sekian. aku nak kembali jadi insan kamil.

itu saja la komen saya
dah nama luahan hati akak
tak sesuai nak komen atas luahan hati orang
baca sudah la (utk diri saya la)

kak sila baca luahan hati orang yang lebih kurang sama menerima nasib sama dgn akak nanti saya email auwww


hehehe

DNNA said...

Waduh waduh waduhhhh ...

Makin berkobar2 saya nak belajar cara2 utk melaser dengan mantap dan berkesan nih ...

kaknon, plis plis plis amek la ai jadik muridmu ...

Kah kah kah kah kah ...

(Dah ok ka??? Story la what happened ... Me want to kepochi2 can or not?? Can laaa ... can laaa ... can laaaaaaaaaaaa)

Marisa said...

apa la pekdahnya mengutuk org kat rumah org lain? ish..ish... manusia itu sungguh aneh!

mommysarah said...

hang memang vadevass kak. dalam sekelip mata boleh bertukar otomen...eh, insan kamil...sabaq2x...

HUda said...

hahahaha aku suka..aku suka..padan muka itu org..jadi tong sampah dan kawan dgn benda2 busuk kat situ hahaha..tuan rmh pun pastinya bengkek gila wei... vasss la ko tong sampah...

knv said...

kahkahkah! tongsampah kan? memang sesuai! pastu kan, dia konon2 buat sopan2 menyapa budak2 lain. aku rasa nak baling aje ngan tonggas hahahahha! kurang ajaq! aku dah selamatpun tongsampahkan dia hahahha!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger