Monday, May 3, 2010

BBQ at Cannock Chase

since weekend ni cuti 3 hari (isnin bank holiday), malay community kat sini arrange buat BBQ, tahnik dan akikah untuk 2 baby yang baru lahir. lokasi ialah Cannok Chase, kawasan macam forest reserve la. ada bbq pit dan facilities yang sewaktu dengannya.

kami tak pernah join. this is the first time. rupany2 aktiviti dari pagi sampai ke petang. semua orang pakat naikkan khemah kat keliling bbq area tu. banyak betoi khemah yang timbul, kami tumpang kekaki je la. :D



tu diaa.. ni separuh je dari khemah2. memang meriah la kalo buat lawatan muhibbah dari khemah ke khemah. :P macam2 ada...

iye.. laki den amik contract kipas sate. best woo! pasai banyak sate masuk perut kroni hahahhhahaha! sabau ajelah! :P

"nak bakar sampai rentung ke bang?" "pala hotak hang!" :))

ni masa dok kalut2 bakar sate ngan lamb chop. lamb ye, bukan mutton atau chevon. :P

kat tepi tu ada tempat playground bebudak. seronok la depa dok gayut situ.

ni masa nak buat sukaneka untuk umur aimie aisyah. anak2 den monang nomo duo! :D

antara lined-up makanan. macam2 ado..

aah.. ni aku saje amik gambau dua bekas kuah kacang tu. tu akak yang buek tu. sodap tak torkato! menjilat-jilat sonduk tau? :P


laki den yang perkaso! kipas bang jangan tak kipas! :D

sebenarnya sejuk NM korang tau? matahari takdak langsung pagi tu. memang masuk petang je terketak2 semua orang.


percubaan buat unggun api anak2 dara birmingham. don't play2! :D

hutan omputeh. korang ada tengok blair witch project? haaa.. gitulah hutan depa ni. aku pulak naik seriau bila ingat2.



macam2 khemah ada.. :D


gambar kaum2 bapa. kaum2 ibu aku takdak. :D




7 comments:

Fid said...

sedikit API cemburu muncul
kakakakkakakaaaa

knv said...

kah kah kah! tak koser taw api2 ni. kang tebakar kang, nayaa!! tang mana api tu? :P

Sayang.Ibu said...

woww...bestnya kak non.. ada satay lebey x?? hahahhaaaa

knv said...

intan
ada.. ada lebih. dalam porut den. muahahahaha! keji gile!

:P

TopsyTurvyMum said...

bestnyer sate tu k non...

sini pun ada gak xtvt camtu kadang2..pernah gak join..yg kaum pompuan bergossip pasal retis msia kahkahkah!

tak kowserrr nak kutuk2 yusry kru taww!!

Nur said...

jelesssss...kalu kt mesia nk wat, mmg berpeluh2laaa ketiak!panassssss..!

balik ni nk mkn sate..jeles tgk sate birmingham!

sz | m.a.s.s said...

syoknya siap naik khemah masing2..penat2 blh lepak tidooo dlm tu...heee

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger