Tuesday, May 18, 2010

hari ke-4

phewwww!...

hari ni dah masuk 4 hari laki ku takdak. so far, so good. budak2 sudah boleh dihandle. (susah2 aku kurung aje dalam stor hahahahah! :P)

tadi lepas hantar depa pi school, aku melencong pi Sainsbury. nak top up stock2 makanan yang kehabisan. heran aku. baru je jumaat lepas shopping, ni baru masuk selasa nak kena pi shopping lagi. tapi anak2 aku makan tak henti2 la weh. kejap2 bukak peti, bukak oven, selak sana sini carik makanan. order menu ikut sedap rasa aje.

tapi itulah. aku tak layan sgt permintaan depa. memang rasa la penat tu actually. so daripada aku dok hangin pasal penat, baik aku buat pekak aje bila depa order macam2 tu. ayat standard aku "Dah habis la dik. nanti ayah balik kita pegi beli ye? :P"

harap2 idaklah jatuh sakit ke demam ke apa bila laki takdak ni. semalam gilos. aku tido lama gile. kononnya nak tidokan depa. ngan aku2 tertidor sekali. dari pukul 9pm sampai 5am. bangun2 baru kelam kabut cuci2, kemas2, masak2.

okeh, have a great day!

:D

p/s: oh abaikan entry bawah ini :D


7 comments:

TopsyTurvyMum said...

aku ni lepas sorang..sorang demam..

demam2tu..lagi sedap ngoder makanan...psstt..haku buat cookies yg hang rekmen tu..marbeles!!

mmg ayat standard aku gak kalo malas nak buat..tunggu papa balik beli bahan ehehehe

knv said...

cookies tu sedap NM kan? aku dok buat banyak2 pastu masuk tupperware. makin lama makin sedap lak aku rasa hahahahhaha...!

sz | m.a.s.s said...

wahhh cayalah kak non...jadik ibu tinggal la jap ye...takpe 4 hari lg cik abg balik kan...

CY4.0 said...

yay! half way thru already :P

/mak yang post-MS hari ni..

Sayang.Ibu said...

xpe kak non 8 hari je kan? imagine ai 90 hari???? takyah imagine... mmg ngeri.. huhuhuuuu...

Fid said...

mcm mn pun kalau aku boleh memilih aku tetap pilih nak dok umah ngan anak kakaka
apakah aku ini???

knv said...

mss
hahaha.. komplen je lebih. takdak apa pun. haih orang lain ibu tunggal sepanjang hayat pun, mentennn aje! hahahah :P

yan
apsal blog hang? sila kenang daku dalam doamu! :P

intan
alaahhh tak ngeri punnnn... kahkahkahkah! sungguh berlagak aku hahahhaha! jgn baling baldi lak! :P

fid
sebab tu ko kena berhenti keje aje sekarang! muahahhaha! :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger