Friday, May 7, 2010

pizza senggang n cheesy wedges

M punya pasal, aku pakai puff pastry instant je. roll kan. buh la apa yang ada dalam freezer tu. bakar dalam oven 20 minit. aku terlebih bakar, jadiklah ropenya amat horror. tapi sedaaapppp! dua talam aku buat sekejap je habis dek budak-budak. bagus. aku tak masak lauk apa pun hari ni untuk lunch. sungguh la M! :D

cantik je mula2 tu.

sampai naik rentung! :P

setelah diputon2.

hmmmmmmmmmmmmmmm! sedapnyeeeeeeeeeeeeeeee! :P

yang ni cheese wedges. aku masak double cream pastu buh cheese yang kaler oren tu. bolehlah buat lepas kempunan cheesy wedges KFC yang vadevass tu. :D


sekian bersiaran lansung dari Selly Oak, Birmingham. ta ta ti ti tu tu.............. :P

4 comments:

Sayang.Ibu said...

puas hati cheesy wedges tu kak, kalo beli kat kfc, ciputtttt je dapat.. hahahaaa

TopsyTurvyMum said...

kak non..pasni hang try pakai pita bread plak..takpun afghan bread(kalau asda ader la)

eh, cheese apa ek kaler oren? teringin plak haku ngan wedges hang ni..

Fid said...

cheese wedges naaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk

hang balik nnt aku p mkn kat umah hang naaaa

Ina Hashim said...

nyam nyam

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger