Monday, June 28, 2010

khidmat masyarakat - updated

Ok, ni aku nak listkan summary of order so far:-

Kenwood BM250 Breadmaker ~ RM399 (with free bread guide if confirmed order by 30th June)


Argos Value Range Breadmaker ~ RM279



Kenwood Classic Chef Stand Mixer ~ RM1130


Medela Free-Style Breast Pump Set ~ RM1320


Avent ISIS Out & About Breast Pump Set ~ RM310




For information, I can only hold the above prices until 30th June 2010. If anybody still interested to buy in July, please email me for new prices. This is due to new shipment slot.

All order will be closed by Mid-July 2010 for delivery by September 2010.

Order after Mid-July 2010
will be delivered Oct / Nov 2010.

Last order will be before 31st August 2010, delivered Oct / Nov 2010.

Any question please e-mail me at ana_miraa@yahoo.com. Thank you.

:D

13 comments:

Redcomel said...

assalammualaikum..

ohh akak, if mau order breadmaker tu sempat lagi ke? :D

Kazaztan Team said...

harga nie sekali dgn shipping ke...

knv said...

red,
sempat lagi. email me for details ye.


kazaztan,
yep, with shipping. delivery around shah alam, klang and kl only.

HUda said...

confirm nakkk.. nanti tt ongkosnya ..esok..hehe

aimi said...

Salam. medela fs tu plug dia standard sana ke or mcm yg kat malaysia pny 3pin?

knv said...

aimi,
honestly saya tak sure. ni baru nak pi tanya medela. nanti saya confirmkan ye?

bib said...

ana..nnt check email yer..

m-i-o said...

payment done!

medela fs satu. bm kenwood satu.
takleh access email pulak, jadi sy inform kat sini ajelah yea. nanti sy email bukti pembayaran :P

terima kasih kerana berurusan dengan sy. hehehe :P

Mama Adib said...

cimb click ampeh aa dok loading ntah pe pe, rini ku tranfer kat hang pitis.. nak BM kenwood 2 bijik.. mak nak masak besar-besaran kah kah

confirm ni nyah tqvm

knv said...

bib ok thanks.


mio,
terima kasih kembali..... :D


mamadib,
ok ..ok... dah get tru kalu, sila email aku ngan jayanya! :P

suret said...

wah! ramai jugak yg rembat bm kenwood yer..pasni sila share resepi..hehehe

mio..membuat pembentangan dengan jayanya kepada mr.daddy sampai 2 barang dirembatnyer...ingatkan bm dah belayar ke sungai...heheheh

ena said...

kak
stroller takde ke? saya nak stokke! hehe

knv said...

ena,
ada tu ada. tapi stokke ni amatlah mahai gitu compared to mclaren, graco, etc. kalau ada spesific model yang nak suruh akak tgk, boleh akak tgkkan.

yang dok tengok sekali lalu kat internet harga start dalam £700-£900 depends on model. itu cost price.

kalau interested bagitau akak.

:D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger