Thursday, June 17, 2010

sneak peak hadiah kuiz :D








yaa... aku gateiii nak buat kuiz. soklan kena kaw-kaw punya. sapa memang dapat hadiah2 comel di atas (ataupun yang sewaktu dengannya). suka-suka ajeeee.... :D

stay tuned! :D

7 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

aaaaaaaaaaa...cepat2 nak join quiz sal nak that cadbury clusterrrrrrrrrrr!!!
kalau menang dapat sedozen kannn...ehhehe

Sayang.Ibu said...

pastikan ai menang ye kak non... muahahhaaa.. lama giler x belek blog akak, byk nak kena khatamkan nih...:)

Lili Sakina said...

nak333!!!

TopsyTurvyMum said...

ni nak kena khatam blog kak non la ni..

ai tungguuuuu!!

KS said...

ok ok.. dah ready dah ni.. tapi jgn la kasik soalan karangan ye.. i tak suke karangan! hehehe..

m-i-o said...

errrr. soalan saguhati utk peserta berinisiatif tinggi takde?

kahkahkah!

(bajet kot tak dapat jawab, entah2 ada hadiah utk daya usaha & kegigihan) <--- kahkahkah!

knv said...

korang,
bukannya kuiz sgt. more to give away la gitu.

nantikan aje.

ks, memang akak nak suruh hang mengarang pun. allla.... tak lebih dari 360 patah perkataan pun... hahahahha :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger