Thursday, July 8, 2010

breakfast at hubert's

breakfast hari ni buat meriah sikit. sekarang dah terbiasa pulak. pukul 5 lebih dah terjaga. datang pulak angin rajin, gigih jugak buat sarapan pelbagai bentuk. :P

and it hits me like usual. sampai malaysia sok, mampukah aku nak teruskan aktiviti2 macam ni? aku ni biasalah, selagi tidak forced into situation, aku takkan reti untuk survive. dah terhantuk baru terngadah. itulah aku.

anyway, happy breakfast everybody.

knv-7.20am birmingham


Posted by Picasa

10 comments:

sz | m.s.s said...

yummmmyyyy! siap ada fresh section tu...harussss ikuttttss ni! :)

tinidewi said...

pergh meleleh-leleh tuna :-) harapnya angin R berarak sepoi sepoi bahasa walau di mana KNV berada. usah mendung berlalu di Kuala Lumpur kui3x.

Ms Lola said...

tulah, tgk tuna meleleh tu terus meleleh ir liur :P

mrsboan said...

saya kalo pagi dah berbagai-bagai...tengahari HARUS jatuh malas mcm ni...

knv said...

suzie,
ikut jgn tak ikut. bagus untuk kesihatan :P


tini,
rasa macam mendung je kat KL nanti hahahah! :P


lola,
hamboih dengan tuna pun buleh leleh? :P


mrsboan,
a'ah ni nak buat kari ayam je untuk depa lunch. pastu goreng telur. udah.

lailasani said...

nyum.. nyum.. nyummm.. tuna yg meleleh itu mbuatkan ku kecur air liur kak...

ena said...

ahkak... yg chick patties tuh... adoiii sendapnyaa!!!!

aku nk!!!!!!!!!!!!

saya makan nasik ngan telur mata jer hari ni uhuk uhuk uhukkk

knv said...

laila,
hah pi buat cecepat. senang bebenorrr pung!


ena,
ok la tu nasik ngan telur mata. orang lain tu ado tak makan pun hahahahha :P kang aku usrah kang hahahah :P

HUda said...

ish teringat nasi goreng ko yg dulu ko goreng mula2 masa kita dok haru cari keje aku gi lepak rmh ko hahaha...terus lekat adik n mak aku panggil nasi goreng ana pasal warna putih..kalau tak mak aku atau goreng dgn cili je.....ish ish...

HUda said...

ish teringat nasi goreng ko yg dulu ko goreng mula2 masa kita dok haru cari keje aku gi lepak rmh ko hahaha...terus lekat adik n mak aku panggil nasi goreng ana pasal warna putih..kalau tak mak aku atau goreng dgn cili je.....ish ish...

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger