Sunday, July 18, 2010

credit to Cik Puan Jua voks! :D

Amacam?

Cantik tak rumah baru kaknonvoks?

Haa? Tak cantik? Biasa2 aje? Penampor, nak? :P


Puji ajelah.. penat2 aku bagi arahan kat Jua tau! Anyway, memang talented ini budak. Aku dah sudah. Korang bila lagik?

Credit to:

JUA VOKS

Sila mampirrrrrr! :D

p/s: Jua, nanti hantar invoice dengan kadar segera! :P


14 comments:

sz | m.s.s said...

wahhhh cantekkkkk bangat kak!
(taknak penampor punya pasal! :p)

sz | m.s.s said...
This comment has been removed by the author.
knv said...

hah tau pun? tapi ikhlas ke idak tu? tak ikhlas pun kena penampor gak hahahahhaha :P

mast@work said...

cantik kak.. pasni jua kena ambil tender jepun pulak ni.. hahaha

SM@A said...

Salam sis ...

Sangat menarik header baru you ni.

Rasa macam nak tukar baru lah pulak.

CY4.0 said...

canteknya.. omaigod! omaigod! jua, nak yang baru jugak bley? haha

Ms Lola said...

cantikkk kebabom! tp entry title tu mmg ada shadow kan? mak dok ingat mata mak ni makin rabun :P

Fid said...

vokssssssssssssssssssss

ohh so muka hang dah takyah diconteng lagi la kan????

KS said...

sungguh voks i jelesss!!

Sayang.Ibu said...

Tak Cantekkkkkkkkkkkkkk!!!!!! ...

*PANGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!* ---> "amek ko sedas" kata kak non...

"cantek kak cantekkkkkkkkkk" gigil-gigil cakap lepas kena penampo...

wakakkakakakaaaa... kak, haku jeles pasal cantik beno!!! :P

TopsyTurvyMum said...

terperanjat siot bila aku masuk sini..ingat salah umah..

ala2 pindah bangaloww gituuu!!

"saya makan nasi sahaja, tak makan penampor"

lailasani said...

cantekk... cantek...
bukak2 je blog ni terus rasa nk puji... dgn kata.. sweetttt gitu..

lailasani said...

cantekk... cantek...
bukak2 je blog ni terus rasa nk puji... dgn kata.. sweetttt gitu..

knv said...

mast, hah harus tu bagi LOA cecepat hahahah! :P


sisSM@A,
thanks. si jua memang kreatip! :D


yan,
suruh aje jua upgrade hang punya biar kasi kebabom lagik hahahha :P


lola,
sumpah tak perasan. tapi mak ni pun rabun jugak. muahahahha! nanti kita tanya third party :P


fid,
dah lama aku tak conteng muka hahahah! :D


ks,
apa lagi? mekap lagi umah. letak bedak 3 inchi hahahha! :P


intan, ko ikhlas ke idak? tak ikhlas pun kena tampor gak hahahahah! :P


ttm,
ooo.. dulu kira rumah setinggan la yea? hina betoi aku rasa kahkahkahkah! :P


laila,
sweet aje? tak main lah. puji lagi banyak2 sikit :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger