Monday, July 5, 2010

the gems



antara reason aku suka pi carboots, ialah bila dapat jumpa dan beli buku2 yang macam ni. hard covers, yang kalau brand new memang aku fikir 2-3 kali nak beli. jadi bila ternampak ada stall yang jual buku2 masak voks vadevass nih, haruslah aku rembat tanpa pikir panjang. oh aku amat suka. bertambah koleksi dan usaha2 dalam menjadi ratu domestik gitu ahahahhaha! excited gile hokeh? nak membuatnya tak tentu lagi. yang penting ada dulu hahahahha.. itulah perangai typical orang pompuan tak gitu?

eh tapi memang aku dah lamaaaa teringin nak buat molten cake tu. tunggguuuuu....!! :D
Posted by Picasa

9 comments:

Azlina Yahya said...

kak non

dapat berapa pound buku tue? storybooks bebudak mesti banyak kan???

p/s tak nak buat khidmat masyarakat ke? hihihiihi...

KS said...

oh saya baru beli dorie greenspan punya baking book... WOW sgt! macam buku text..

tapi saya tak beli kat carboot la.. sini mana ada.. bundle punya baju adalah kalo carboot :P

ada buku2 menarik lagi? kalo ada 2 yg sama tu beli jek la pastu jual kat dalam blog nih hehehe..

kaezrin said...

kak non kalau jumpa belilah lebih..bwk balik dekat kwnb2 kat sini...

sz | m.s.s said...

saya pun suka sangattt buku hard-cover kak non...tak kisah buku apa...cam best je diletak di rak buku..muahahha...psikoooo :p

knv said...

korang,

carboots ni semua barang terpakai. korang nak ke?

memang banyak benda boleh cari actually, kalau tak kisah used item hihihih..

:D

Azlina Yahya said...

kalau buku and storybooks bebudak aku tak kisah le sangat....

i am looking for Peter and Jane series. sekeping kat sini RM9.90. kalau used punya dalam 50cents ke RM 2 (ada ke??) ok gak, kan.as long as tak koyak. sebab rasa berbelas gak siri dia tue....

ataupun apa-apa le buku bebudak yg hardcover-barbie, disney princesses ker...bole jual kat blog nie ramai yg minat.

TopsyTurvyMum said...

bestnyerrr kak non..
molten cake tu aku tak penah2 buat lagi..makannn penahh!!

aku pun baru beli buku baking..membuat resepi dlm tu blom lagii..tapi dok berangan je nak buatt haha..

Rizza said...

ana.. aku nak buku kek @ coklat.. ehheh ade ke murah2.. aku bayo nanti...hehhe

KS said...

kalo buku2 resepi hardcover, no hal punya 2nd hand asalkan masih elok dong!

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger