Sunday, July 4, 2010

mengidam

tetiba tekak terasa-rasa mushroom soup. tengok peti ais memang termenung portobello mushroom mintak di-soupkan. :P maka apalagi, cream pun ada sekali, maka gigihlah aku mencincang dan memblend apa2 yang patut.

resipe korang cari la kat entry lepas2 ye? layan gambar sahaja.. :D


Posted by Picasa
selamat mengidam macam aku jugak! :P sakit jiwa tak tengok gambar besau-besau? kahkahkahkahkahkah! aku terasa sungguh keji! :P



errr... yang ni pulak sesi menayang gajet car-boots... :P

Posted by Picasa
muat jugak la 3 loaf roti medium size. beli harga £0.50 aka 50 pence. mak sukaaa! okeh. itu aje sesi menayang pada hari sabtu nan indah ini. ta ta ti ti tu tuuuu.... :D

9 comments:

KS said...

dulu2 ingat susah sgt la nak buat mushroom soupkan??.. ghope2nya senang. lagik senang dari buat kari daging ke hapa :P haha

tapi awat pic saya takleh view ni? kuar pangkah pulak...

knv said...

memang! senang banget actually. nyesal dulu2 tak belajar hahahah!

hah? tak nampak pics? ish awat pulak? ni upload pakai picasa actually. tak taulah ok ke tak.

sz | m.s.s said...

aahaahahah....jelessss...ok sy segera ke dapur ni bukak tin pastu panaskan (dgn gaya humble lg down to earth tak penah buat mushroom soup sendiriks)... muehehehe

Sayang.Ibu said...

KECIK sangat gambo nih... JULING mata mak nengok... muahahahaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

bila tgk mushroom hitam gitu... rasa cam geli pulak.... tp bila dah jadi sup.. huhu.... silap besar la
-marisa-

KV said...

uhuk..terliur pulak tgk burger!

MN said...

tang baaaa...cakkkk!! mak tak tahan...
kak non..kakk nonnn! :)

knv said...

suzie,
pi buat sekali. gerenti malatopppsss! :D


intan,
kecik sgt ye? nanti akak besaukan lagik! hahahha :p


marisa,
yang lagi hitam tu lagi kaw rasa dia :P


kv,
ahahhaha! saya pun rindu banget dengan burger malaysia! :P


mn,
baaaaa.... cakkkkk!!!!! :P

mamaDhea said...

kak, sukak laa tgk gambau besar2.. puashati den wlpon tak dapek rasa laei.. :P

lagisatu, gajet baru ko tu kak mmg best.. aku ngidam bekas roti camtu dah lama tp tak penah nampak pon kat sini.. huhu.. ko belikan aku satu as prezen bleh? :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger