Friday, July 2, 2010

khidmat masyarakat - Medela FS

okeh kepada para pembeli Medela FS, barangnya sudah sampai satu unit. Next week sampai lagi satu. Saya sudah minta izin dari ownernya untuk bukak dan test the electricals. kat sini memang depa tak buat test kat kedai. semua kena buat kat rumah. kalau ada tak elok baru pi return ke kedai.

so nak bagi si owner excited sikit, ni saya amik gambar untuk jadi igauan di malam hari. :D


kotak


first view


main items


manuals


ni tak sure apa? carrier bag kah? saya tak bukak pun plastic tu.


cooler back with bottles inside


the heart of medela. sebelah kecik tu battery.


ni paling best. dia bagi siap sekali empat jenis adapter untuk lain2 jenis socket. slide in sahaja. cool lah! :D

ni main plug before sliding in adapter


ni yang saya test dirumah. waaahhh sungguh mantop lah! :D


after finish assembling balik. semoga gumbiralah si owner itu! :P


16 comments:

Ms Lola said...

hebat2 nya pump zaman skrg... pump mak tu jugak la berat mcm batu...

cik puan daun said...

Kn,
nasiblah dah ada FS. Kalau dak mmg kite beli gak ngan kn. :p

Anonymous said...

alaaa..blom nak tambah lagi.. kak non jgn balik dulu le.. hehehe

-KS-

knv said...

lola,
at least ada gak electric pump. aii punya manual sajerr.. :P


cpd,
hihihihi.. takpe hak lain kali pulak :P


ks,
tak koser teman nak nunggu weh! :P

Fatma said...

Medela FS tu sgt menarik offer nye..

Aci dak beli standby utk anak no.3 yg tak tahu bila lg nih...beli ke tak beli, tak beli ke beli...

Mama Adib said...

mak pun berkenan amat ngan fs, udah ler best giler reganya ituh.

tapinya production anak di bekukan dulu

nati lg 2 tahun sesapa kat maya ni g obesea, buat laa khidmat masyarakat macam ni lg eirk ;-)

knv said...

fatma,
hihihihih.. balik bincang yerr? :P


madib,
kalau dah beku tu tak yah la lagi hahahha.. takpe takpe nanti ada aje orang nak balik msia masa ko preggie sok :P

Sayang.Ibu said...

fs mmg bestttttttttttttttt.... sungguh jeles mak tengok harganya lg murahhhh... tp mmg berbaloi lahhhh ini pam... :)

lailasani said...

i terliurrrrrrrrrrrr tengok.. huhuhu

Ealyie said...

kak non,
ko tammo beli buat rete sndrik?? mana tau leh ber'baby' lagikkkkk... *tetiba*

Ealyie said...

kak non,
ko tammo beli buat rete sndrik?? mana tau leh ber'baby' lagikkkkk... *tetiba*

Ealyie said...
This comment has been removed by the author.
knv said...

intan,
berbaloilah kot. mahai NM rega retail kat msia. hang pun buleh kalo nak order dua tiga bijik hahahah!


laila,
terliurrrr kalu, mai order! hahahah! :P


ely,
berapa kali hang post daaa? kalau tambah baby lagik akak pakai tangan je hahahahah! :P

Ealyie said...

hamponn leer kak wehh.. pc umah ku kapot.. da publish tapi mcm tak publish jegh.. ngeh! :p

aimi said...

kak non. bole oder lgi kah? agegegge agak2 oder skang bl bole smp mesia?

knv said...

aimi,
please email me ana_miraa@yahoo.com.

thanks,

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger