Tuesday, August 3, 2010

CCUK : di taman nirwana


love this pic! cam ala2 princhess gitu hahahahha! :P

dok sibuk telek map sebelum masuk Welsh Life Museum St Pagan kat Cardiff. Besau gilerr! Tak habis tengok pun dah semput semua orang! :D
http://www.museumwales.ac.uk/en/stfagans/


Posted by Picasa
bahasa welsh yang lansung aku takleh nak catch up. Tak paham sepatah haram apa depa cakap. Baca tulisan pun tak reti nak sebut. Ropenya lain lansung orang2 Wales dengan orang2 England, walaupun dalam satu negara UK. kaget aku dibuatnya. nampak sgt jakun hahahhah! :P

ni bersama host kami yang baik hati di Cardiff. :D


cantik kan taman ni? konon depan rumah orang kaya dalam museum tu.

Posted by Picasa
aisyah :D

ni nak masuk kawasan orang2 miskin rakyat jelata orang welsh zaman dolu2. dapat la tengok babi bersenda gurau kahkahkahkah! :P

rombongan2 pelawat. memang busy gilos hari tu.

Posted by Picasa
last2 main kat playground aje bebudak.

iye.. kepada sesapa yang tertanya-tanya.. cewahhhhhh... cam glamer bebenorrr :P... aku pergi bercuti2 UK selama lebih kurang seminggu. first destination actually london. dari london ke wales (cardiff), pastu naik new castle melawat2 beach mat salleh. alhamdulillah dah selamat sampai rumah pun tadi. ni nak tempek foto2 sikit.

selamat jamu mato! :D



8 comments:

Sayang.Ibu said...

patot ler lama beno takde... rindu ai tawww... muahahahahaa....

Anonymous said...

subhanallah..... cantik sungguh!

-marisa-

Azlina Yahya said...

beb...

nak tgk gambo kat beach....i love beach.

Min Aina Ila Aina said...

[Patutlah tengok pintu rumah berkucni je..hihi.

cantiknya daun warna silver?

TopsyTurvyMum said...

jalan2 rupanyaa..
ingat dah naik kapal balik m'sia hehehe..

lawa2 bunga situ wehh!!
Mak Jah pesan bawak balik benih bunga tu sket ehehehe

joyahsport said...

bunge merah nyale...daun silver...joyah suko...

Zety Zin said...

ohh bercuti rupanya... lama bebenor ku tertunggu-tunggu entri terbaru knv. :)

knv said...

intan,
u windu aiii? :P


marisa,
cantik kan? :D


bent,
nanti aku buh gambar beach. so niceeee! :D


MAIA,
itu yang musykil. kaler silver. ingatkan depa pi cat daun tu hahahhah!


ttm,
aku tak dapek la nak songlap benih bunga tu. tak lepas custom hahahha. apa2pun kirim salam makjah voks hahha! :D


joyah,
memang striking gile combination tu. cantik!


zety,
sungguh ka tunggu? hahhaha :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger