Thursday, August 5, 2010

CCUK : whitley bay, newcastle


ni pulak masa duduk caravan park kat whitley bay newcastle. sungguh cantik dan best dok caravan tepi laut. pagi2 pi mandi pool sampai cungap. pastu dok jalan tak hengat. kami amik pakej 4 hari 3 malam. hari yang last baru dapat pi beach. hampeh! :P

anyway, enjoy the photos! :D

yang putih2 tu merpati dok rehat2 kat atas jalan hihihihi :P


beautiful scenery, kan?

Posted by Picasa



Posted by Picasa




Posted by Picasa




Posted by Picasa




Posted by Picasa
little Italian cafe by the beach. nice! :D


tart apricot. :D


Posted by Picasa
laki aku cakap ni kuih batang buruk cara italy. hahahha :P
hak ni yang cekelat. sedap ya amat. yang satu lagi tu custard cream filling.


iced chocolate yang ku rindui! dulu kat aussie sokmo dok order menatang ni kat cafe.

Posted by Picasa
cool cafe ni. ada art gallery sikit kat hujung tu.
Posted by Picasa




Posted by Picasa


rasa nak baring2 aje atas rumput. :D


Posted by Picasa

Posted by Picasa
lovely lovely place! we are missing u already, beach! :D


10 comments:

Rizza said...

ana.. cantik gambar tu..
aku pun rindu tgk pantai2 gitu.. bersih cantik..
tu kuih batang buruk itali = cannolli kan?,.. ade inti coklat..sedap nampak..

sz | m.s.s said...

best tgk gambar anak2 kak non ni..tetiba rasa nak twin boleh tak? kuikuikui

Ina Hashim said...

uwaaa...wendunya tmpt ni...x pegi underwater world kt situ ke?....ntah bila le nk jejak kaki lagi :(

Fid said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

knv said...

zaa!!!! betul betul canoli nama dia. sicilian canoli gitu hahahah.. kau pandai buat tak? kalau pandai aku nak amik order bila balik msia nanti hahahah! sedapppp!


suzi,
takyah rasa-rasa. pi je buat cecepat hahahahahha :P


sisIH,
underwater tu nak pi yang birm punya aje kak. depa franchise sama je kot satu england. mai la cuti2 UK lagi :D


fid,
memang cantik. hang mai la guna tiket laki hang tu. takyah pi london pun takpe. pi tempat2 yang orang tak ramai pi. london tu ramai sangat manusia hahahah! pegi tau. hang untung dapat tiket murah. anak lak sorang lagi. memang sesuai nak jalan merata. back pack pun sesuai je.

mlcb said...

Tak best pooooooooooooooonnnnn

TopsyTurvyMum said...

Kak Non..

aku jumpa gak kuih batang buruk tu kat sini..nampak sedaappp..
hang tau tak nama dia apa?? aku nak google resepi ehehehe

MommyCT said...

adoii..bestnyee. haku dok tingin nak dok tmt orang. hmmm tah zaman bila la aku nak merasa.

MommyCT said...

adoii..bestnyee. haku dok tingin nak dok tmt orang. hmmm tah zaman bila la aku nak merasa.

knv said...

cikgetah,
i tau u jelesssss tahap gabannnssssssss :P


ttm,
canoli.. canolli.. gitu la lebih kurang. sedap gilossss kau! aku sampai tapau bawak balik.


MCT,
mai datang coti2 UK. airasia murah kots.. :D

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger