Monday, December 27, 2010

yang sebetulnya......


aku dah ketandusan cerita-cerita yang korang nak baca. tapi cerita2 yang korang taknak baca, mungkin banyak. jadi aku simpan dulu sampai tiba waktu yang sesuai. bilakah itu? aku pun tak sure.

actually kita masing2 ada citarasa masing2 kan. apa yang buat kita suka baca blog seseorang? sebab kita boleh relate dengan cerita orang itu. sebab kita suka personality dia. sebab tulisan dia 'klik' dengan kita. betul tak? most of the timelah. jarang kita nak pergi baca blog yang 'bercanggah' atau clash dengan kita as a person. blog2 yang tidak sekufu dan yang sewaktu dengannya. kita selalunya tidak selesa jika ada tulisan2 yang boleh menghambat kita keluar dari comfort zone kita. well, this is what i think.

ok i've gone whacko again hahahahha!

welcome back peeps. kalau suka, teruskan bersama casa arina. kalau tak suka, gigih jugak teruskan bersama casa arina. jangan pergi jauh. do stay. keep your silence if you must, but please stay and read. tiada apa disini melainkan yang baik2 sahaja. :D

4 comments:

Fid said...

aku tak de cerita gak asyik2 cerita lapok aku pun bosan org lain lagilah bosan kan ahhahaa

Sally said...

i tunggu jer tau..heheh

Sayang.Ibu said...

i pun macam datin sally...:)

TopsyTurvyMum said...

i pun macam datin sally ngan CIB...:)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger