Tuesday, April 5, 2011

pardon my french


les gens peuvent être so fucking bizarre. putain incroyable. Je me rappelle maintenant pourquoi je n'ai pas acquis de nombreuses amitiés dans le passé. parce que sans s'en rendre compte fait, je suis moi-même en garde contre les gens. les gens sont si difficiles à s'il vous plaît, peu importe de quel côté vous vous trouvez.

pas étonnant que certaines personnes peuvent obtenir vraiment foutu dans la vie. car nous avons tendance à faire des choses incroyables bizarre. et à la fin de tout cela, nous sommes ceux qui va payer.

il damnés. Je pense que la vie serait plus belle si seulement nous pouvons prendre une pause de l'humanité, de temps en temps. non?

14 comments:

madamoiselleczar said...

huhuhhu....
yes kak non, people can be so fucking strange. Tapi siapakah gerangan yg telah membuatkan kak non sentap ittew?
huhhuu....

m-i-o said...

people can be so fucking strange. whore incredible. i remember now why i did not acquired numerous friendships in the past. because without accountability fact, I am myself in custody against people.

people are so difficult to please, regardless of what side you find.
not surprising that some people can get really screwed in life. because we tend to do things incredible bizarre. and at the end of all this, we are the ones who will pay.

damned. i think that life would be more beautiful if only we can take a break of mankind, from time to time. non?

ekekekekeke. pelik bebenor bunyinya translation ni :P

i.s.z.a.n said...

mio:
mekasih la ko tlg translate, paham le gak dr french ni. aku jowo ok lagi tp french? errkkk

m-i-o said...

iszan:
apa yg susahnya nak translate ni, copy aje sume ayat tu pastu tekan tab "translate". ekekekek. dunia di hujung jari anda wehhh. semua bahasa dia boleh terjemah. butang bahasa jawa ngan minangkabau mintak maap tak ada. hahaha.

Ummu Auni said...

haha saya pun buka google translate

knv said...

cantik2 ayat aku awat jadik lagu tu translation diaaaa?

:P

mast@work said...

Hohoho.. Telan ayaq liuq cheq nak baca kak..

Ala kak, org rambut je itam, ati lain2.. Nak buek camno kan? Bukan semua org boleh suka kat kita..

Err, betul kan pemahaman saya ni?

knv said...

mast, sapa suruh baca? hahahha. tak. engko silap. point lain yang akak cuba sampaikan. :D

cc said...

saya amik french sampai 3rd level sajork, lama tinggal maka terkedek2 la nak refresh memory utk kasi paham ayat2mu kak non. sudahnya? tak paham. haha.

baca traslation yg mio bg tu pun nan hado sy paham sgt #kesian

m-i-o said...

kahkahkah! klo tak paham, buat2 paham aje. kang kalo kita tak sama tahap IQ dgn kaknon, dia takmo kawan dgn kita wehhhh.

:P

Mommy Ja said...

tak sempat nak translate..but dah agak dah..ni sure kes mencarut tak puas hati..hahaha. knv mmg comel!

knv said...

cc, ko amek french dulu dik? wahhhhh kagumssssss! bila nak balik kampung perancis? jangan lupa bawak akak sekali :D



mio, suka2 je ko kater aku kawan ngan orang pandai2 je yerrrrr? :P


ja, orang mencarut comel kah? hahahahah! :P

Anonymous said...

hebat french ko... :)

knv said...

beb, hebat kan? masalahnya ialah problem. problemnya ialah masalah. :D yes i've got some issue to settle. one fine day... :)

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger