Wednesday, June 15, 2011

bila gambar berbicara... part I






















































12 comments:

bib said...

exercise kepala sambil menikmati keindahan...tuan rumah kedaung tak rotate gambar

Dilla said...

motip tak rotate gambar? aku belum ada ipad okeh yg senang nak rotate in seconds ;P

mast@work said...

kak non,

honeymoon ka ni? hehe..

best.. saya plan nak p gak.. dari jepun ni murah sket.. hehe

Along said...

teleng2 kepala aku tengok gambar2 hang ni la..hahahah...looks like u had a blast.

Zety Zin said...

ehehehe. mesti orang kat opis ni pelik awat laaa zety tu dok teleng2 kepala depan pc. hihi.

knv said...

gambo2 eksklusip memang harus la kena teleng miahahhhahahah!

mast, kalau nak pi, akak suggest kena bawak bibik nak pikul anak2 naik turun tangga tu hahahah. kang penat depa jalan berkilometer kang. pasal kalau nak usung stroller pun banyak tangga2. takut tak larat.

knv said...

and no. ini tempat bukan tempat hanimun hahahahah!

azrinna said...

Adoi kak! tempat cantik tpi kepalaku yg teleng tengok.

TopsyTurvyMum said...

Ko memang la k non..
Dah la pergi honeymoon tak ajak..
dah tu bagi gambo ala2 sakit leher aku hahahaha...miss u la muahh!

Fid said...

rotate la gambar tu wei!!!

Sally said...

You...terpaksa rotate lappy nak tengok tau!..

knv said...

sally, selamat merotate :P

ttm, aphal lak aku nak ajak ko pegi hanimum? nak tengok adegan luchhhh kah?

hahahahhhahahha! :P

 

Casa Arina © 2009 ::Casa Arina:: | Designed by: Juazlan | Powered by: Blogger